ARMA-NL

ARMA-NL, ook wel bekend als de Association for Research Managers and Administrators – the Netherlands, is een organisatie bestaande uit onderzoek managers en administrateurs. ARMA-NL biedt ondersteuning bij projectmanagement op Europees niveau. Zij vormen de koppeling tussen beleidsmakers, financiers, innovatie experts en de gemeenschap van gebruikers in de publieke en private sector.

ARMA-NL leden komen vanuit allerlei verschillende sectoren, van de wetenschap tot rechten, en bieden hulp bij het vertalen van politieke ambities naar concrete onderzoek- en ontwikkelingsinitiatieven. Zij bieden juridische, administratieve en financiële versterking bij complexe onderzoek- en innovatieprogramma’s en projecten, zoals Horizon 2020/Europe, de EIC en EUREKA.

Ondersteuning door Hezelburcht

Hezelburcht staat volledig achter de visie van ARMA-NL in het aanbieden van een professioneel netwerk waar expertise, ideeën, kennis en ervaringen op het gebied van onderzoek- en innovatieprogramma’s gedeeld kunnen worden. Hezelburcht sponsort de organisatie en ondersteunt ARMA-NL bij het aanbieden van betere diensten, trainingen, informatie en evenementen aan hun leden.

De specialisten van Hezelburcht nemen zelf ook geregeld deel aan diverse activiteiten om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement. Op deze manier kan ook Hezelburcht de beste ondersteuning en advies bieden aan onze klanten met betrekking tot het managen van Europese onderzoeksprojecten.

Leer meer over onze samenwerking met ARMA-NL

Wilt u meer weten over ARMA-NL en waarom Hezelburcht de organisatie sponsort? Of heeft u ondersteuning nodig bij uw projectmanagment? Hezelburcht biedt hierin volledige of gedeeltelijke ontzorging. Ontdek hier al onze diensten. Neem gerust contact op als u vragen heeft!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00