Maak kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021: de kroon op uw duurzame bedrijf

Is uw bedrijf energiebesparend en duurzaam of bent u momenteel hard aan het werk om dit te worden? Maak kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021 én een geldbedrag van € 25.000 (netto)! U kunt zich nog tot en met 4 november 2021 inschrijven om kans te maken op deze mooie erkenning voor uw duurzame ambities.

De EZK Energy Award Bedrijven 2021

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de Energy Award beschikbaar. Bedrijven die willen deelnemen moeten zich onderscheiden op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en/of het gebruik van hernieuwbare warmte. Naast een mooi geldbedrag (let op: geen subsidie!) van € 25.000 komt de winnaar ook in de spotlight te staan tijdens het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen.

Een gooi naar de winst doen?

Hier let de vierkoppige jury zoal op:

  • Uw bedrijf is aanzienlijk verduurzaamd op het gebied van energieverbruik. Dit kan in één grote stap gebeuren of planmatig in meerdere stappen.
  • Binnen uw bedrijf wordt op de meest ondernemende en vindingrijke manier (bestaande en ontwikkelde) technieken toegepast.
  • Deze technieken zijn breed toepasbaar en een bron van inspiratie voor anderen om uw voorbeeld te volgen.

De duurzame toepassing(en) die is (zijn) doorgevoerd in uw bedrijf presenteert u in een video van maximaal 1 minuut. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk hier de video’s van genomineerde ondernemingen uit voorgaande jaren. Of bekijk hieronder de winnaar van 2020:

Bron: Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)

Geef uw bedrijf op!

Bent u ervan overtuigd dat u een goede kans maakt op de EZK Energy Award? Meld u dan aan via deze link. Inschrijven kan tot uiterlijk 4 november 2021, 17.00 uur. Na de sluitingsdatum nomineert de jury drie bedrijven. De winnaar wordt vervolgens op 27 januari 2022 bekendgemaakt tijdens het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen. De prijs vormt een mooie kroon op uw onderneming!

Eerst nog verduurzamen?

Wilt u ook kans maken op de EZK Energy Award, maar moet uw bedrijf eerst nog (verder) verduurzamen? Onze specialisten onderzoeken graag voor welke subsidies uw duurzaamheidsambities mogelijk in aanmerkingen komen. Ontvang bijvoorbeeld fiscaal voordeel voor duurzame investeringen met de MIA \ Vamil of EIA. Of vraag SDE++ subsidie aan voor het laten plaatsen van zonnepanelen op uw pand.

Neem contact op voor vrijblijvend advies
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Onze duurzaamheidsspecialisten adviseren u graag over interessante subsidiekansen die u kunnen ondersteunen bij de verduurzaming van uw onderneming.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00