Interreg Euregio Maas-Rijn

Voor wie?

Ambitieuze ondernemers in grensregio België, Duitsland en Nederland

Voor wat?

Grensoverschrijdende samenwerkingsprojecten

Subsidiebijdrage

Maximaal 50% van de kosten

Advies over deze subsidie

Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR), onderdeel van het overkoepelende Interreg programma voor het sterker maken van Europa, richt zich op het stimuleren van grensoverschrijdende samenwerkingen en het versterken van de grensregio tussen België, Duitsland en Nederland. Bent u actief binnen deze regio en heeft u de ambitie om samen te werken met andere ondernemers voorbij uw landsgrenzen? Ontdek de mogelijkheden van Interreg EMR.

Subsidiebijdrage

Uw energieproject kan in aanmerking komen als deze rijp en innovatief is en binnen 18 maanden een aanzienlijk effect kan hebben. De subsidie kan oplopen tot maximaal 50%, de overige 50% moet u zelf zien te bekostigen.

Ondersteuning nodig bij uw Interreg Euregio Maas-Rijn aanvraag?

Onze specialisten zijn bekend met de vereisten van een Interreg-aanvraag. Zij kunnen u dan ook optimaal ondersteuning bieden bij iedere fase van het subsidiewervingsproces: van advies tot evaluatie na toekenning. Neem voor meer informatie contact op via 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina.

Interreg
Gerelateerde subsidie Interreg
Interreg stimuleert innovatieve en duurzame projecten die zich richten op het sterker maken van Euro...Lees verder

contact

Onze specialisten adviseren u graag over de subsidiekansen van Interreg Euregio Maas-Rijn. Neem contact op via info@hezelburcht.com, bel direct naar 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: