Interreg 2 Zeeën

Voor wie?

Organisaties in Frankrijk, Engeland, België en Nederland

Voor wat?

Samenwerkingsprojecten gericht op ontwikkeling, kennis en onderzoek

Subsidiebijdrage

Maximaal 60% van de kosten

Meer informatie

In het Interreg 2 Zeeën programma zetten de kustgebieden van Frankrijk, Engeland, België en Nederland zich gezamenlijk in om gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken. Het doel is om zich te ontwikkelen tot een kennis- en onderzoeksgebaseerd, innovatief en duurzaam 2 Zeeën gebied. Regionale en lokale overheden, het mkb en kennisinstellingen in de betreffende regio’s kunnen in aanmerking komen voor subsidie vanuit Interreg 2 Zeeën.

Doelstellingen van het programma

U kunt voor uw samenwerkingsproject maximaal 60% van de kosten gesubsidieerd krijgen. Het is wel belangrijk dat uw project zich op een van de volgende doelstellingen richt:

  • Het bevorderen van technologische en sociale innovatie, door onder andere de randvoorwaarden voor innovatie te verbeteren.
  • Het uitbreiden van de invoering van koolstofarme technologieën en toepassingen door het bedrijfsleven, de overheid en burgers.
  • Maatregelen naar aanleiding van klimaatverandering beter coördineren en de weerbaarheid vergroten.
  • Het efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen en materialen bevorderen door de invoering van nieuwe oplossingen voor een groene economie.

Bij het samenwerkingsproject moet minimaal één Engelse partner en een partner uit een van de andere landen betrokken zijn.

Meer informatie over het INTERREG 2 Zeeën subsidieprogramma

Wilt u meer weten over onze diensten of de mogelijkheden van het Interreg 2 Zeeën subsidieprogramma voor uw organisatie? We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een vrijblijvende kennismaking! Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00.

contact

Wilt u meer weten over Interreg 2 Zeeën? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: