BREEAM-NL

Voor wie is BREEAM-NL?

Gebouweigenaren die willen verduurzamen

Voor wat?

Fiscaal voordeel voor het verduurzamen en vergroenen van uw bedrijfspand

Wanneer aanvragen

Doorlopend

Advies over BREEAM-NL

Wist u dat het investeren in een duurzaam en gezond bedrijfspand ook mogelijkheden voor subsidie biedt? Als gebouweigenaar kunt u met een BREEAM-NL certificaat een aanzienlijk fiscaal voordeel behalen over uw investering. Het voordeel is afhankelijk van het BREEAM-NL niveau waarop het gebouw wordt gecertificeerd en het jaar waarin u de aanvraag indient. Ontdek hier de mogelijkheden van dit certificaat!

De voordelen van dit certificaat

BREEAM-NL is een certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Een dergelijke certificering brengt mooie voordelen met zich mee:

  • Met BREEAM-NL krijgt u fiscaal voordeel via de MIA-regeling;
  • Een BREEAM-certificaat draagt bij aan het behalen van de duurzaamheidsambities van uw organisatie;
  • U bespaart op de operationele kosten doordat u met een duurzamere organisatie vaker in aanmerking komt voor subsidie;
  • U bevordert de gezondheid en productiviteit van de gebouwgebruikers;
  • U maakt uw project middels een certificering toekomstbestendig.

Combineer een BREEAM-NL certificaat met andere subsidies

MIA \ Vamil voor milieuvriendelijke investeringen

Middels een BREEAM-NL certificaat kunt u beroep doen op de Milieu-Investeringsaftrek en Willekeurige afschrijving Milieu-investeringen (MIA \ Vamil). Met deze subsidie krijgt u fiscaal voordeel omdat u investeert in milieuvriendelijke technieken.

EIA voor energiebesparende technieken

Naast de MIA bestaat er ook de Energie-Investeringsaftrek (EIA). De EIA levert fiscaal voordeel op voor diverse energiebesparende technieken. Bepaalde energiebesparende componenten van uw BREEAM-NL gecertificeerde gebouw komen in aanmerking voor deze regeling.

Meer informatie over BREEAM-NL?

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden die dit certificaat te bieden heeft? Onze specialisten op het gebied van duurzaamheid helpen u graag bij het oriënteren. Zij hebben al een mooie track record opgebouwd van organisaties die met behulp van Hezelburcht een certificaat hebben gekregen. Lees hier hoe we dit hebben gedaan voor Bosch Beton en ABN AMRO Circl. Neem contact op voor een adviesgesprek via info@hezelburcht.com of bel direct naar 088 495 20 00.

contact

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden met een BREEAM-NL certificaat? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek via info@hezelburcht.com, bel direct naar 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: