Nieuw: DEI+ subsidie voor waterstof en groene chemie innovaties

Wilt u als ondernemer en/of eindgebruiker investeren in waterstof innovaties of groene chemie? Dan kunt u nu subsidie aanvragen vanuit de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) voor het thema Waterstof en groene chemie. De regeling is vanaf de tweede helft van 2023 weer open.

Waarvoor kunt u subsidie krijgen?

U kunt subsidie krijgen voor de ontwikkeling van één of meer innovatieve producten of diensten op het gebied van waterstof en groene chemie. Deze producten en diensten moeten bijdragen aan:

  • Het stimuleren van energieopslag en conversie van hernieuwbaar opgewekte energie;
  • De productie van groene waterstof op basis van hernieuwbare elektriciteit;
  • De transport en opslag van waterstof;
  • Vernieuwende toepassingen van waterstof als brandstof in de industrie.

Budget en voorwaarden van DEI+: Waterstof en groene chemie

DEI+: Waterstof en groene energie heeft een budget van € 29,4 miljoen. Uw project moet vallen onder de projectsoorten en voorwaarden van de reguliere DEI+-regeling. Er wordt subsidie verleend voor pilotprojecten waarin u een nieuwe technologie test/verbetert of voor demonstratieprojecten waarmee u investeert in een productie-installatie die u kunt blijven gebruiken. Daarnaast is de DEI+ ook onderdeel van de Topsector Energie en moet u dus ook voldoen aan de algemene voorwaarden van de Topsector Energie-regelingen.

Hezelburcht ondersteunt u bij uw DEI+-aanvraag

Wilt u gebruik maken van de subsidiemogelijkheden van dit DEI+ thema voor uw duurzame investeringen? Of wilt u graag meer te weten komen over de voorwaarden van de regeling? Laat u dan adviseren door een van onze duurzaamheidsspecialisten. Zij zoeken graag voor u uit of uw projectidee in aanmerking komt voor DEI+-subsidie!

Neem contact met ons op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+ subsidie)
Gerelateerde subsidie Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+ subsidie)
De Demonstratie energie-innovatie financiert demonstratieprojecten, die leiden tot energiebesparing ...Lees verder

contact

Heeft u vragen over dit nieuwe thema van de DEI+? Wij staan u graag te woord! Neem contact op via het onderstaande formulier of bel ons op 088 495 20 00:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00