Nieuwste DDA Subsidievisie 2019 gepubliceerd

Persbericht in samenwerking met Dutch Data Center Association

Bent u of gaat u als datacenter investeren op het gebied van innovatie of duurzaamheid? Er zijn in 2019 weer volop subsidiemogelijkheden! Subsidies maken uw investeringen niet alleen rendabel, ze ondersteunen u bovenal bij het realiseren van uw innovatieve ambities. In de Subsidievisie 2019 attenderen wij, in samenwerking met de Dutch Data Center Association (DDA), datacenters en het DDA netwerk op mooie kansen voor aankomend jaar.

Wist u dat?

  • Twee fiscale regelingen, de MIA en EIA -, u ook aankomend jaar weer fiscaal voordeel kunnen geven? Ondernemers die investeren in milieuvriendelijke en/of energiezuinige technieken en toepassingen kunnen voordeel aanvragen.
  • Er vanuit de Topsector Energie (TSE) weer mooie kansen zijn voor innovatietrajecten? Voor investeringen in innovatieve energiebesparende technieken, apparaten en systemen kunnen ondernemers een beroep doen op de Demonstratie Energie-Innovatie (DEI). De focus van de TKI Urban Energy ligt op innovatieve ontwikkelings- en demonstratieprojecten gericht op duurzame energieopwekking, energiebesparing en een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur.
  • De SDE+ subsidie dit jaar voor het laatst in deze vorm bestaat? Met een budget van € 10 miljard subsidieert de regeling projecten die energie opwekken uit hernieuwbare bronnen zoals Biomassa, Geothermie Water, Wind (land, meer en waterkering) en Zon. De eerste gefaseerde openstelling is van 12 maart tot en met 4 april 2019.
  • Ondernemers met een goedgekeurd WBSO project, de zogenaamde S&O-verklaring, beroep kunnen doen op fiscaal voordeel vanuit de Innovatiebox? Met dit fiscale instrument kunt u aanvullend belastingvoordeel verkrijgen voor de winst die voortkomt uit eigen innovaties.

Lees meer in de Subsidievisie 2019

Bekijk hier de factsheet Subsidievisie 2019 en lees meer!

Meer informatie? Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Neem contact op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00