Subsidiekansen voor elektrificatie in de industrie

De elektrificatie van de maatschappij is een belangrijke schakel in de overgang naar een fossielvrij leven. Door juist meer elektriciteit in te zetten in sectoren als de industrie, bouw, infrastructuur, transport, maar ook voor particulier gebruik, maken we kans om de klimaatdoelen te halen. Maar hiervoor zijn nieuwe producten, processen en toepassingen nodig, en dit kost geld. Gelukkig zijn er tal van subsidies en andere financieringsmogelijkheden die geschikt zijn voor projecten rondom elektrificatie.

Waarom elektrificatie?

Er is een grote behoefte aan schone energie om de industrie te verduurzamen en CO2-uitstoot tegen te gaan. Elektrificatie is dan ook hard nodig want er is ruim 80 – 130 TWh (terrawattuur) nodig om de Nederlandse industrie in 2050 grotendeels op elektrische energie te laten draaien (aldus deze routekaart van Topsector Energie). Gelukkig wordt er door de overheid flink geïnvesteerd in (grootschalige) initiatieven die hier een bijdrage aan leveren.Elektrificatie afbeelding

Subsidiekansen voor elektrificatie

Bent u bezig met de (door)ontwikkeling of toepassing van innovaties rondom elektrificatie? Dan zijn subsidies zoals de SDE++, TSE Industrie studies, NIKI of de MOOI interessant. Onze duurzaamheidsspecialisten toetsen uw project graag op deze en andere mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een subsidie roadmap uitstippelen waarin zij alle relevante subsidie- en financieringskansen in kaart brengen!

Liever eerst een vrijblijvende kennismaking inplannen? Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com. Of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Ontdek de mogelijkheden!

contact

Meer weten over de subsidiekansen voor uw organisatie, project of onderzoek? Neem contact met ons op! Hezelburcht adviseert en ondersteunt u graag bij uw subsidieaanvraag.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00