Subsidie Roadmap: een subsidiestrategie op maat

Als bedrijf bent u voortdurend in beweging: u bent bijvoorbeeld bezig met technologische innovatie om de kwaliteit van uw producten & diensten te verbeteren. Of u bent bezig met het verlagen van kosten en het ontwikkelen van nieuwe producten of bedrijfsmodellen om een voorsprong op de concurrentie te behouden of te behalen. Daarnaast hebben ook de meeste bedrijven ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen vastgesteld voor 2025 en daarna. Dit allemaal vereist een aanzienlijke hoeveelheid financiering. Net als uw andere activiteiten heeft uw financieringsstrategie een goed doordacht plan nodig. Hezelburcht biedt een Subsidie Roadmap op maat, zodat u alle relevante subsidie- en financieringsmogelijkheden maximaal benut!

Innovatie en investeringen koppelen aan financieringsmogelijkheden

Zonder een efficiënte subsidiestrategie kunnen uw innovatie- en investeringsplannen vertraging oplopen. Of u loopt belangrijke financieringsmogelijkheden mis door een mismatch in timing of selectiecriteria. Als toonaangevend subsidieadviesbureau begrijpen wij hoe moeilijk het kan zijn om uw project te koppelen aan de juiste subsidiemogelijkheden en om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende subsidieregels, -regelingen en -vereisten. Wij zijn dan ook niet onbekend met het belang van het afstemmen van ambities op deadlines en belangrijke prestatie-indicatoren die nodig zijn om te voldoen aan zakelijke en commerciële eisen.

Subsidiescan en Subsidiestrategie

Om ervoor te zorgen dat u een duidelijk overzicht heeft van de belangrijkste subsidiemogelijkheden en dat de aanvragen bij de verschillende regelingen voor meerdere projecten soepel verlopen, bieden wij een oplossing: de Subsidiescan. De Subsidiescan brengt alle beschikbare relevante mogelijkheden overzichtelijk in kaart, zodat u de beste keuze kunt maken. Wij kunnen ook nog een stap verder gaan en een volledige Subsidiestrategie ontwikkelen met gedetailleerde tijdlijnen, uitgebreide gap-analyse en actieplan. Ons strategisch advies en onze ondersteuning van begin tot eind zorgen ervoor dat u geen enkele subsidiekans misloopt!

Onze toegevoegde waarde

Ons team van specialisten bestaat uit hooggekwalificeerde adviseurs met een achtergrond en ervaring in uw werkgebied. Een van onze taken is het identificeren van alle relevante financieringsmogelijkheden en het continu monitoren van het subsidielandschap. Dit stelt ons in staat om de laatste inzichten te hebben en alle (komende) relevante subsidieregelingen en -vereisten te volgen.

Wij maken graag voor u een op maat gemaakte Subsidie Roadmap

Bent u benieuwd hoe en welke subsidies bijdragen aan het realiseren van uw ambities? Neem dan gerust contact met ons op! Onze adviseurs maken graag een roadmap op maat die aansluit bij uw wensen en behoeften. Plan een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Benieuwd hoe een Subsidie Roadmap u kan helpen bij het realiseren van uw ambities? Onze specialisten helpen en adviseren u graag.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00