Hezelburcht succesvol bij het ondersteunen van subsidietrajecten bij universiteiten

Voor universiteiten en onderzoekers is er altijd sprake van een spanningsveld. Er zijn vele ambitieuze plannen voor toponderzoek en de technologieën van de toekomst, maar hoe krijgt u deze gefinancierd? Nationale en Europese subsidies en beurzen kunnen hier een oplossing in bieden! Het identificeren, managen en succesvol aanvragen van gelden kan echter tijdrovend en complex zijn. De juiste expertise inschakelen kan enorm waardevol zijn!

Enkele subsidietrajecten & samenwerkingen met universiteiten

Hezelburcht is erg trots op de mooie samenwerkingen met universiteiten! Door middel van onafhankelijks subsidieadvies en full-service ondersteuning, helpen wij toponderzoekers bij het realiseren van hun ambities. Onze werkzaamheden variëren van het in kaart brengen van beurzen en subsidies, volledige ondersteuning bij grote consortiumaanvragen, reviewen van persoonlijke grants en project management van toegekende subsidies.

Onderstaand vindt u enkele inspirerende subsidieprojecten en samenwerkingen, waar we met veel plezier aan bijdragen!

Radboud Universiteit – ERC Grant van € 2,5 miljoen

Prof. Nigel Hussey van de Radboud Universiteit heeft een ERC Advanced Grant van € 2,5 miljoen mogen ontvangen voor zijn CATCH-22 project. Zijn project richt zich op het onderzoeken van de ogenschijnlijke paradoxale eigenschappen van exotische materialen met betrekking tot elektrische stromen. Hezelburcht is trots dat we hem hebben mogen begeleiden bij deze aanvraag. Bekijk de inspirerende showcase!

Lees meer

TU/Eindhoven – Full-service subsidiedesk voor BMT

Sinds september 2017 begeleidt Hezelburcht de Faculteit Biomedische Technologie (BMT) van de TU/E bij het professionaliseren van het subsidiewervingsbeleid. Dankzij ons subsidiemanagement en de subsidiedesk worden hoogleraren ontlast en worden de subsidieopbrengsten vergroot. Centraal staat het stimuleren van toponderzoek om zo bij te dragen aan een verbeterde gezondheidszorg.

Lees meer

Universiteit Utrecht – Structurele subsidieondersteuning bij SGP

De afdeling Sociale Geografie en Planologie (SGP) van Universiteit Utrecht maakt al sinds 2016 gebruik van de specialistische ondersteuning van Hezelburcht. De onderzoekers zetten verschillende subsidieregelingen in, waaronder de NWO Vernieuwingsimpuls, Veni, Vidi en ERC Starting Grants, om toponderzoek te financieren. Lees meer over onze samenwerking.

Lees meer

Universiteit van Twente – ERC Grant van € 1,5 miljoen

Universitair docent David Fernandez Rivas heeft een prachtige ERC Starting Grant ontvangen van €1,5 miljoen voor onderzoek naar gecontroleerde injecties zonder naalden. Zijn ‘Bubble Gun’ project richt zich op een revolutionaire manier van het injecteren van vloeistoffen. Wij zijn trots dat we Fernandez Rivas succesvol mochten begeleiden bij zijn ERC aanvraag!

Lees meer

Verken de samenwerkingsmogelijkheden!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? Neem contact op voor een kennismaking of aanvullende informatie! Graag verkennen wij de mogelijkheden om het subsidiemanagement binnen uw faculteit of universiteit te optimaliseren!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00