Hezelburcht: specialist in MIT subsidie

Onze specialisten zijn geen onbekende voor dé MKB-subsidie van Nederland: de MIT subsidie. Integendeel, de afgelopen jaren hebben we tientallen organisaties succesvol ondersteund bij hun MIT-aanvraag. In 2020 hebben de specialisten een recordaantal MIT R&D projecten ingediend en behaalden we zelfs het hoogste toekenningspercentage ooit! Het afgelopen jaar hebben wij onder andere 26 MIT R&D‘s aangevraagd binnen verschillende expertise gebieden. Ondanks de kwantiteit, houden wij focus op kwaliteit: eerder al een landelijke nummer #1 en afgelopen ronde twee eerste plekken in regio’s noord en west, maar ook een nummer twee in de competitieve regio zuid.

Wilt u ook optimale ondersteuning krijgen bij uw aanvraag? Neem contact op en plan een vrijblijvende kennismaking in. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Spar met een specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Voor wie en wat is de MIT subsidie ook alweer?

De MIT is één van Nederlands bekendste stimuleringsregeling die ondersteuning biedt aan mkb-ondernemingen bij het opzetten van innovatieprojecten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen haalbaarheidsstudies die de technische en economische risico’s van een innovatie in kaart brengen en R&D-samenwerkingsprojecten gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van producten, diensten of productieprocessen.

MIT aanvragen voor haalbaarheidsprojecten

De eerstvolgende openstelling is de MIT Haalbaarheid. Naar verwachting gaat de MIT regeling vanaf half april weer open voor aanvragen. De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten met een maximum van 20.000,- per haalbaarheidsstudie. Aanvragen worden beoordeeld op basis van first come, first serve. Naast het inschakelen van onze specialisten verhoogt dus ook een tijdige voorbereiding uw kansen op succes!

Spar met onze specialisten over uw MIT-aanvraag

Ondersteuning nodig bij uw aanvraag of bent u nog niet bekend met de mogelijkheden van de MIT? Onze specialisten informeren en ondersteunen u graag. De MIT is vanwege zijn toegankelijkheid erg populair onder ondernemers. Op de dag van openstelling worden er veel aanvragen ingediend waardoor het subsidieplafond nagenoeg direct wordt bereikt. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen. We sparren graag met u over de mogelijkheden van MIT Haalbaarheid en R&D.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

MIT subsidie
Gerelateerde subsidie MIT subsidie
De MIT ondersteunt mkb'ers bij het opzetten van innovatieve projecten. Van kennisverwerving, extern ...Lees verder

contact

Benieuwd of uw project in aanmerking komt voor de MIT subsidie? Onze specialisten onderzoeken graag de kansrijkheid van uw project!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00