T-Minus Engineering

Wel eens een raket gezien die een drone naar zijn bestemming kan brengen met 1000 kilometer per uur? Of een metalen dartpijl die tot 120 km hoogte wordt gelanceerd voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek? Heb je er wel eens over nagedacht hoe je een apparaat bouwt om de bodemlagen op Mars te onderzoeken? Voor het high tech bedrijf in T-Minus Engineering in Delft is dit dagelijkse kost!

T-Minus is begonnen als een jongensdroom van 4 technische studenten en in middels uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands ruimtevaartbedrijf. T-Minus werkt voor haar projecten samen met organisaties als NASA, ESA, Defensie en DLR en produceert ook nog eens hun eigen raketstuwstof.

T-Minus Engineering afbeelding

Bron: T-Minus Engineering

Subsidies als innovatie stuwstof

De R&D-projecten van T-Minus Engineering zijn innovatief en spreken tot de verbeelding, maar zijn tegelijkertijd ook technisch risicovol en kostbaar. Om de innovaties te financieren maakt T-Minus gebruik van verschillende Nederlandse en Europese subsidie instrumenten. Er zijn onder meer subsidies verkregen voor het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen van een business plan voor Europese marktintroductie, het uitvoeren van diverse R&D-projecten en het uitbesteden van onderzoek aan kennisinstellingen. Subsidies, zoals de WBSO, MIT-regeling en het H2020-programma, zijn altijd een belangrijke financiële stimulans geweest om de innovatie binnen T-Minus te versnellen.

We werken al een jaar of 5 samen met Hezelburcht en dit verloopt altijd prettig. Hezelburcht schrijft niet alleen onze subsidieaanvragen, maar wijst ons proactief op diverse subsidiemogelijkheden en helpt ons bij het vinden van samenwerkingspartners. Doordat de consultants van Hezelburcht ook op technisch vlak goed onderlegd zijn, verloopt de samenwerking op alle vlakken erg goed. Het werkt namelijk erg prettig om via een goed en informeel gesprek uiteindelijk bij een goed geschreven subsidievoorstel te komen. - Mark Uitendaal, Co-founder T-Minus Engineering

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00