Hezelburcht 2021 wrapped up: recordaantal projecten ondersteund

Het jaar 2021 zit er bijna op. Onze specialisten hebben dit jaar een recordaantal relaties en projecten ondersteund! Daarmee zijn talloze innovatieve, duurzame en maatschappelijke ambities gerealiseerd. Tijd om even terug én vooruit te blikken.

Onze projecten maken het verschil

Samen met onze relaties hebben we het afgelopen jaar de wereld weer een stukje mooier gemaakt. Dankzij onze ondersteuning zijn wijken en havens verduurzaamd, nieuwe medicijnen ontwikkeld, baanbrekend kankeronderzoek opgezet, kunnen oude mensen langer thuis wonen en zijn er bedrijfsacademies opgericht. We zijn trots dat we deze en andere talloze ambities hebben waargemaakt!

Grenzeloze ambities

Ambities waarmaken beperkt zich niet tot onze relaties. Ook Hezelburcht heeft doelen behaald! Zo zijn onze teams versterkt met met nieuwe ambitieuze collega’s en met de oprichting van FirstBlue zetten we onze succesformule voort in Duitsland. De specialisten van de Hezelburcht Groep gaan eerst genieten van welverdiende feestdagen en hebben nu al zin om u in 2022 te ondersteunen!

Samen 2022 tot een succes maken?

Wilt u 2022 tot een succes maken? Zorg dan dat Blijf dan op de hoogte van nieuwe subsidiekansen en volg ons op LinkedIn. Direct weten of uw geplande projecten voor volgend jaar in aanmerking komen voor subsidie? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek met onze specialisten.

Plan een gratis adviesgesprek
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Bent u benieuwd of uw projecten in 2022 in aanmerking komen voor subsidie? Vul uw gegevens in voor een gratis adviesgesprek met onze specialisten.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00