Dit zijn de oproepen voor de mkb-subsidie Eurostars in 2022

De openstellingen en deadlines voor Eurostars in 2022 zijn bekend! Innovatieve en samenwerkende mkb’ers kunnen een aanvraag indienen voor twee oproepen: de eerste call gaat open vanaf 21 januari en de tweede call gaat open op 13 juli. Naast de internationale openstellingen kunt u in februari een nationale subsidieaanvraag indienen bij RVO:

Nationale Eurostars subsidie aanvragen in 2022

Vanaf 16 februari tot en met 15 maart 2022 kunt u Eurostars-subsidie aanvragen in Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen moet uw internationale voorstel goedgekeurd zijn door de Eureka jury. De maximale subsidie kan oplopen tot € 500.000 per project. Het ministerie voor Economische Zaken en Klimaat stelt jaarlijks € 19 miljoen beschikbaar verdeeld over twee calls. Is uw voorstel goedgekeurd en wilt u nu nationale subsidie aanvragen? Neem contact met ons op voor ondersteuning bij uw aanvraag!

Eerste internationale oproep in 2022

Van 21 januari tot en met 24 maart 2022 is de eerste internationale Eurostars-call geopend. Binnen deze oproep kunt u samen met andere innovatieve bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen en andere partners uit Eurostars-landen een voorstel indienen voor internationale R&D samenwerkingsprojecten. Wissel ideeën en expertise uit en breng uw product, dienst of proces tot leven met een mooie financiële bijdrage vanuit Eurostars.

Tweede internationale oproep in 2022

In juli 2022 volgt er een tweede subsidieoproep. U kunt dan vanaf 13 juli tot en met 15 september 2022 een aanvraag indienen. Ook binnen deze oproep dient u een voorstel in voor R&D projecten waarbinnen u samenwerkt met internationale partners.

De voorwaarden voor beide oproepen zijn hetzelfde gebleven. Meer informatie over het programma en de voorwaarden kunt u hier terugvinden.

Zorg voor een goede Eurostars-aanvraag

Er gaat veel tijd en energie zitten in het opstellen van een voorstel en het indienen van een Eurostars-aanvraag. Laat u daarom tijdig ondersteunen door onze specialisten. Zij hebben al vele jaren ervaring met het programma en weten precies waar een sterke en volledige aanvraag aan moet voldoen. Is uw voorstel goedgekeurd door Eureka? Dan helpen wij ook bij het aanvragen van de landelijke Eurostars-subsidie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over deze oproepen of onze dienstverlening.

Meer weten? Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Eurostars
Gerelateerde subsidie Eurostars
Mkb’ers die nieuwe producten, processen of diensten sneller op de markt willen brengen kunnen een ...Lees verder

contact

Laat u ontzorgen bij het opstellen van een subsidieaanvraag; schakel de specialisten van Hezelburcht in!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00