Extra openstelling van SDE+ in 2020

Wiebes kondigt extra openstelling aan

Vanwege de stikstofproblematiek en de negatieve transportindicaties werd de afgelopen weken al vrij snel duidelijk dat er in het begin van volgend jaar een extra openstellingsronde komt voor de populaire SDE+ regeling. De regeling zou eigenlijk haar laatste openstelling kennen in 2019.

Inmiddels is er meer informatie bekendgemaakt door minister Wiebes. De openstellingsronde gaat in maart 2020 open, waarbij minimaal € 1,5 en maximaal € 2 miljard beschikbaar wordt gesteld. Verder is al bekend dat de opzet, invulling en technieken identiek zijn aan die van de najaarsronde van 2019.

Grijp de laatste keer uw kans!

Voor alle partijen die de laatste openstellingsronde van 2019 gemist hebben, komt er dus nog een laatste kans om de SDE+ subsidie aan te vragen in 2020. In de afgelopen ronde heeft team Sustainability van Hezelburcht weer verschillende partijen geholpen bij de SDE+ aanvraag, zoals in onderstaande afbeelding te zien is. Een mooi team effort voor een duurzamere wereld!

SDE+ najaarsronde 2019 image

Advies of hulp bij uw SDE+ aanvraag?

Heeft u de vorige subsidiekans gemist en heeft u nog interesse in de SDE+ subsidie? Laten we uw businesscase dan snel bespreken en bekijken wat de mogelijkheden zijn!

In 2020 wordt tevens de SDE++ geïntroduceerd, het vervolg op deze regeling! Bij interesse in deze regeling, kunt u uiteraard contact opnemen.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking!

Spar met een specialist

& ontdek de mogelijkheden!

?

Laat uw gegevens achter

Of bel direct naar: 088 495 20 00