De Groeiversneller voor ondersteuning bij groeiambities

Het mkb wordt ook wel de ruggengraat van de economie genoemd. Provincie Gelderland ondersteunt in samenwerking met Oost-NL mkb’ers in Gelderland met financieringsprogramma’s zoals De Groeiversneller. Bij De Groeiversneller staan omzetgroei en het verbeteren van de werkgelegenheid in de regio centraal.

Financiering vanuit De Groeiversneller Oost-NL

De Groeiversneller van Oost-NL richt zich op zowel startende als ervaren mkb-ondernemers (< 5 jaar) met groeipotentie en -ambities. Het programma kent een tweetal instrumenten: een lening en een voucher.

  • De voucher biedt € 10.000,- subsidie, waarmee ondernemers 50% van de kosten voor het inhuren van een zelfgekozen expert kunnen bekostigen.
  • De lening bedraagt maximaal € 75.000,- voor start-ups en maximaal € 250.000,- voor mkb’ers. Grotere leningen worden uitgekeerd op basis van milestones. Provincie Gelderland staat bij leningen voor 80% garant.

Groeiversneller voor financieringsplannen

Met de Groeiversneller voucher kunt u kennis inschakelen van Hezelburcht. Met onze dienstverlening genaamd TotaalFinanciering helpen onze specialisten u bij het financieren van uw groeiplannen. Onze specialisten hebben kennis op het gebied van business development, financiële dienstverlening, private investeringen en de bankenwereld.

Op onze vestigingen in Nijmegen is bovendien kennis aanwezig die naadloos aansluit op de speerpunten van de provincie. Dankzij onze bewezen expertise en goede relaties met regionale spelers als Oost-NL, Health Valley en The Economic Board zijn wij een waardevolle partner. Daarnaast heeft Hezelburcht ruime ervaring met regionale regelingen zoals InterregDigiPro, Ondernemersfonds Nijmegen, OP-Oost en goede relaties met financieringsverstrekkers als Oost Capital en Rabobank. Wij kunnen uw organisatie zodoende goed begeleiden bij het realiseren van de groeiambities.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u gevestigd in Gelderland en heeft u groeiambities? De specialisten van TotaalFinanciering ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. Meer informatie of interesse in een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact op!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00