Van businessplan tot TotaalFinanciering

Als innovatieve ondernemer, wilt u met uw product, dienst of proces uw ambities realiseren en impact maken. Misschien bent u nog in de idee fase en bezig met het ontwikkelen van uw product. Of misschien hebt u uw eerste omzet al gemaakt, maar wilt u doorpakken. Ongeacht van de fase waar u zich in bevindt, u heeft financiering nodig om uw ambities te realiseren.

Er zijn vele instrumenten waar u als ondernemer een beroep op kunt doen. Denk aan subsidies, fiscale regelingen, borg- en garantiestellingen, investeringsfondsen, leningen, factoring en crowdfunding.

Met TotaalFinanciering helpen wij u met uw financieringsvraagstuk!

Het aantrekken van financiering is niet eenvoudig. Enerzijds dient er een kwalitatieve aanvraag te zijn, bestaande uit een sterk businessplan en financiële prognoses. Anderzijds is er soms sprake van een mismatch tussen de aanvrager en de eisen en verwachtingen van de verstrekker. Mede hierdoor zijn aanvraagtrajecten arbeidsintensief. Een goed businessplan en bijbehorend onderzoek naar welke financieringsverstrekker matcht met uw fase en ambities zijn een belangrijke sleutel tot succes.

TotaalFinanciering als oplossing

Met onze TotaalFinanciering expertise, helpen we ondernemers van begin tot eind met financieringsvraagstukken. Van het schrijven van een businessplan en het vinden van het meest passende financieringsinstrument, tot aan het afronden van een financieringsverzoek.

Met jarenlange ervaring omtrent innovatiestimulering, hebben onze specialisten een goed overzicht van de verschillende financieringsmogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden. Wij zijn in staat om uw innovatieplannen te vertalen naar sterke proposities!

Hoe gaat dit in zijn werk?

In fase 1 inventariseren onze specialisten waar u staat met uw businessplan en wat uw wensen zijn omtrent financiering. U ontvangt in deze fase feedback op uw businessplan.

In fase 2 voeren onze specialisten een quickscan uit, waarbij we de best passende financieringsinstrumenten in kaart worden gebracht. We nemen vervolgens contact op met financieringsverstrekkers en polsen hun interesse. Eventuele feedback wordt verzameld. De resultaten van deze fase leiden tot een concreet financieringsadvies voor uw plannen.

In fase 3 werken onze specialisten samen met u het businessplan in detail uit. Wij fungeren in deze fase als sparringpartner om de businesscase scherp te krijgen en vertalen deze naar een goed doorgerekende financiële propositie.

In fase 4 bieden we ondersteuning bij het daadwerkelijk aanvragen van financiering. Dit kan in de vorm van een subsidie zijn, maar ook een lening- of investeringsaanvraag. We maken daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk om de juiste partijen aan u te binden.

Wat bieden wij met TotaalFinanciering

Onze ervaren specialisten fungeren als kennis- en sparringpartner bij het aantrekken van de best passende financiering, zodat u:

  • Weet of u op de juiste weg zit om uw ambities te realiseren.
  • Een financieel goed onderbouwd businessplan heeft.
  • Inzicht heeft in welke financieringsinstrumenten bij uw onderneming passen.
  • U zeker weet dat u aan alle financieringsvoorwaarden voldoet.
  • Weet welke impact de financiering heeft op uw onderneming.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Vragen of op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wij staan u ook graag te woord via 088 495 20 00.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00