Mijn Hezelburcht Menu

TotaalFinanciering | Financiering voor scale-ups

Bent u op zoek naar financiering voor:

  • Het ontwikkelen en valideren van innovatieve producten of diensten?
  • De aanschaf van nieuwe producten, productiemiddelen of faciliteiten?
  • Het opschalen van uw productie?
  • Of het uitbreiden van uw organisatie?

Met TotaalFinanciering helpen wij u met uw financieringsvraagstuk!

Er zijn vele instrumenten waar u als scale-up een beroep op kunt doen om de financieringsvraag in te vullen. Denk hierbij aan borg- en garantiestellingen, investeringsfondsen, leningen, kredieten, crowdfunding, subsidies en fiscale regelingen. Het aantrekken van de juiste financieringsvorm is echter niet eenvoudig.

Een kwalitatieve aanvraag is geen garantie voor het daadwerkelijk verzekeren van financiering. De criteria waaraan uw aanvraag moet voldoen zijn divers en niet altijd helder geformuleerd, hetgeen leidt tot langdurige aanvraagtrajecten. Daarnaast is er vaak sprake van een mismatch tussen de aanvrager en de eisen en verwachtingen van de financier. Mede hierdoor is het aanvragen van financiering een arbeidsintensief traject. Een goede voorbereiding is het halve werk!

TotaalFinanciering als oplossing

Met TotaalFinanciering helpen we u van begin tot eind met uw financieringsvraagstuk. Van het schrijven van een businessplan en het vinden van het meest passende financieringsinstrument, tot aan het afronden van een financieringsverzoek. Wij hebben een goed overzicht van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden. Dit combineren we met onze ruime ervaring in het vertalen van innovatieve projecten naar sterke proposities.

Het proces

In fase 1 inventariseren onze adviseurs waar u staat met uw businessplan en wat uw wensen zijn omtrent financiering. Wij voeren daarnaast een quickscan uit, waarbij we de best passende financieringsinstrumenten in kaart brengen.

In fase 2 werken we samen met u het businessplan in detail uit. Wij fungeren als sparringpartner om de businesscase scherp te krijgen en vertalen deze naar een goed doorgerekende financiële propositie.

In fase 3 bieden we ondersteuning bij het daadwerkelijk aanvragen van de gekozen financieringsvorm. Dit kan een subsidie zijn, maar ook een lening- of investeringsaanvraag. We maken daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk om de juiste partijen aan u te verbinden.

Wat bieden wij met TotaalFinanciering?

Onze ervaren adviseurs fungeren als kennis- en sparringpartner bij het aantrekken van de best passende financiering, zodat u:

  • Een financieel goed onderbouwd businessplan heeft.
  • Inzicht heeft in welke financieringsinstrumenten bij uw onderneming passen.
  • U zeker weet dat u aan alle financieringsvoorwaarden voldoet.
  • Weet welke impact de financiering heeft op uw onderneming.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Of bel direct naar: 088 495 20 00