Rockstart Digital Health Accelerator

Het Rockstart Digital Health Accelerator programma selecteert wereldwijd de meest veelbelovende ideeën en bedrijven op het gebied van digitale zorg. Het doel van Rockstart is om ze een vliegende start te geven, zodat ze uit kunnen groeien tot succesvolle bedrijven. In de zorg is het ontwikkelen en implementeren van innovaties een uitdaging. Dit komt onder andere door complexe wet- en regelgeving en de diverse financieringsstromenen in de zorg. Daarnaast kent een zorgproduct vaak verschillende eindgebruikers, waaronder de gebruiker, verpleegkundige en arts.

Om de door Rockstart geselecteerde bedrijven succesvol te maken, is een breed scala aan expertise nodig. Het Rockstart Digital Health accelerator programma heeft daarom een uniek ecosysteem opgebouwd, waarin startups klaargestoomd worden voor de volgende investeringsronde. Ook faciliteert Rockstart Ecosysteemdeals, een deal tussen een start-up en een zorgorganisatie, -verzekeraar of -distributeur. Ze worden met het ecosysteem niet alleen voorzien van alle benodigde kennis en expertise, maar zo ook gefaciliteerd met het opschalen van het bedrijf.

Hezelburcht partner van Rockstart Digital Health Accelerator

Hezelburcht is trotse partner van Rockstart Digital Health Accelerator en fungeert als sparringspartner om de geselecteerde ideeën en bedrijven investor-ready te krijgen. Vanaf het moment dat startups zijn gefinancierd (vreemd- of eigenvermogen), begeleidt Hezelburcht diverse van hen bij het aanvragen van WBSO en MIT haalbaarheidssubsidie. Daarnaast adviseert Hezelburcht in de volle breedte ondernemers bij het aantrekken van andere passende financieringsmogelijkheden.

Het opzetten van een digital health startup is erg lastig. Het is daarom sterk aan te raden om met top partners samen te werken, zoals Hezelburcht op het gebied van subsidies, leningen en investeringen. De specialisten hebben de afgelopen jaren een steeds prominentere rol ingenomen bij Rockstart. Ze helpen startups om hun unieke financiële behoeften in kaart te brengen en deze vervolgens ook strategisch te verkrijgen. Het TotaalFinanciering-concept van Hezelburcht is ideaal om startups versneld een zetje in de goede richting te geven. - Casper Smeets, Ecosystem Director Digital Health

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00