De Groeiversneller | OostNV

Het kan voor ondernemers in de startjaren lastig zijn om te groeien. Provincie Gelderland heeft nog te weinig MKB bedrijven die snel groeien. Via Oost Nederland NV (OostNV) kunnen ondernemers daarom in een vroeg stadium beroep doen op financiële ondersteuning en kennis. Met De Groeiversneller zet provincie Gelderland maar liefst € 4 miljoen in.

Gelderse ondernemers die voor een ‘groeispurt’ staan

Vanuit de ontwikkelingsmaatschappij OostNV zijn er leningen en vouchers beschikbaar om het succesvol op de markt zetten en het in productie brengen van innovaties te stimuleren.

  • Vouchers | Met behulp van de vouchers kunnen ondernemers externe expertise inzetten voor tijdelijke ondersteuning ter versterking van bijvoorbeeld uw business case. Ook kunnen ondernemers de voucher inzetten om barrières weg te nemen op het gebied van financiering, bedrijfsvoering, ondernemerschap en/of faciliteiten.
  • Leningen | Daarnaast kunnen ondernemers een lening aanvragen om de groei van hun bedrijf te versnellen.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Aanvragen ‘De Groeiversneller’?

Bent u een groeiende startup of mkb’er en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden binnen het programma? In februari 2017 start Oost NV met de intake van bedrijven. De praktische invulling van het programma wordt naar verwachting eind februari / begin maart bekendgemaakt. De subsidie-experts van Hezelburcht adviseren u graag over de mogelijkheden. We kunnen u bovendien begeleiden bij het gehele aanvraagproces.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen of bellen naar 088 495 20 00.

 

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Of wilt u uw eigen financiële situatie bespreken met een specialist? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00