StartUp Nijmegen | Succesformule voor starters

Als startende ondernemer barst je van de passie, doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Hoewel dit een basis is voor succes, is er voor het realiseren van ambities soms meer nodig. StartUp Nijmegen helpt starters om de gewenste groei waar te maken. De Nijmeegse succesformule biedt ondernemers allereerst een inspirerende werkplek gevestigd tegenover het station. Collega-starters, werkzaam in verschillende branches, zijn een belangrijk klankbord. Zij weten als geen ander tegen welke vraagstukken je aanloopt en kunnen vanuit een ander perspectief ideeën aandragen.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Acceleratieprogramma StartUp Nijmegen

Voor alle ondernemers van StartUp Nijmegen is er daarnaast een acceleratieprogramma beschikbaar. Ondernemers krijgen één-op-één coaching, hulp bij administratie, belastingadvies en toegang tot een waardevol netwerk van partners zoals Hezelburcht, de Radboud Universiteit en Rabobank. De partners zijn op vaste dagen op locatie aanwezig om de ondernemers tijdens groepspresentaties en spreekuren verder op weg te helpen. Niet alleen als het gaat om vragen over het specifieke vakgebied van de professional, maar ook als ondernemers onder elkaar.

De BAM!-bijeenkomsten zorgen ervoor dat ondernemers scherp op koers blijven. Onder leiding van verschillende aanjagers bespreken groepen van vier starters hun voortgang. De gesprekspartners, altijd uit andere branches, geven aan waar ze mee bezig zijn, hoe ze omgaan met problemen en hoe de planning eruitziet. Deze bijeenkomsten motiveren zelfdiscipline en doorzettingsvermogen, maar helpen de ondernemers ook bij het vormen van een essentieel netwerk.

Meer weten over StartUp Nijmegen? Kijk dan op de website of meld je hier direct vrijblijvend aan voor een proefzitdag!

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Laat uw gegevens achter of bel direct naar: 088 495 20 00

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00