De eerste Eurostars call is open: bent u al begonnen met het voorbereiden van uw aanvraag?

De eerste oproep voor het Eurostars programma in 2022 is sinds 21 januari open voor aanvragen. Bent u al begonnen met de voorbereiding van uw aanvraag? Deze eerste oproep is nog tot en met 24 maart 2022 open. Schakel vandaag nog de specialisten van Hezelburcht in bij het aanvragen van subsidie!

Wanneer en hoe kunt u Eurostars subsidie aanvragen?

Zoals aangegeven is de eerste ronde momenteel open voor aanvragen. Voorstellen voor uw R&D-project kunnen dus nog steeds worden ingediend. Een Eurostars-aanvraag vergt echter veel tijd en energie. Een tijdige voorbereiding voor een succesvolle aanvraag is daarom essentieel. Denkt u dat uw project of aanvraag niet op tijd klaar is voor deze eerste oproep? De tweede oproep van 2022 is vanaf 13 juli tot 15 september 2022 geopend. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en ondersteuning bij het indienen van een aanvraag voor één van deze twee oproepen!

De voordelen van Eurostars in 2022

  • U krijgt toegang tot overheidsfinanciering in de vorm van een subsidiebijdrage van maximaal € 500.000 van uw nationale financieringsorgaan;
  • Het programma stimuleert samenwerking tussen allerlei organisaties en landen over de hele wereld;
  • U kunt ideeën uitwisselen met internationale partners met soortgelijke ambities en zo extra kracht zetten achter uw innovaties en marktgerichte R&D-projecten;
  • Het maakt uw organisatie interessanter voor private investeerders.

Interesse in een vrijblijvende kennismaking…

…waarin u de financieringsmogelijkheden van Eurostars 2022 kunt bespreken met een specialist? Hezelburcht heeft ruime ervaring met het aanvragen van Europese subsidies voor diverse internationale organisaties en consortia. Wij helpen u graag bij het matchen van uw R&D project met interessante subsidiemogelijkheden.

Ondersteuning nodig? Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Eurostars
Gerelateerde subsidie Eurostars
Mkb’ers die nieuwe producten, processen of diensten sneller op de markt willen brengen kunnen een ...Lees verder

contact

Advies of ondersteuning nodig bij uw Eurostars aanvraag? Wij helpen u graag!

Spar met een specialist over Eurostars!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00