NWO-Talentprogramma: Veni, Vidi, Vici

Het NWO-Talentprogramma bestaat uit drie financieringsvormen voor talentvolle, creatieve onderzoekers die vernieuwend onderzoek doen. Het financieringsinstrument maakt het mogelijk om onderzoek te verrichten naar eigen keuze. Dankzij het NWO programma krijgt vernieuwend onderzoek een impuls en wordt de doorstroom bij wetenschappelijk onderzoeksinstellingen bevorderd.

Persoonlijk advies?
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Wie kan een aanvraag indienen?

Bent u een getalenteerde, ambitieuze onderzoeker die baanbrekend onderzoek doet? Het NWO-Talentprogramma biedt drie typen subsidies, afgestemd op verschillende fasen in een onderzoekscarrière.

  • Veni – voor onderzoekers die recentelijk gepromoveerd zijn. Een Veni subsidie kan oplopen tot € 250.000,- per aanvraag. Veni is op het moment gesloten.
  • Vidi – voor onderzoekers die enkele jaren onderzoekservaring hebben na hun PhD. Een Vidi subsidie kan tot € 800.000,- per aanvraag bedragen. Deadline indienen aanvraag is op 6 oktober 2020, 14.00 uur.
  • Vici – voor senior onderzoekers die aangetoond hebben een eigen onderzoekslijn te kunnen ontwikkelen. Een Vici subsidie kan tot € 1.500.000,- per aanvraag bedragen. De vooraanmelding voor Vici sloot op 30 april 2020. Vici is op het moment gesloten.

Betrek specialisten bij de aanvraag

De specialisten van Hezelburcht reviewen regelmatig Veni, Vidi en Vici subsidieaanvragen. Daarnaast ondersteunen zij onderzoekers met European Research Council (ERC) aanvragen. Lees hier meer over deze aanvullende subsidieregeling die interessant kan zijn voor uw onderzoeksproject!

Breng uw aanvraag naar een hoger niveau!

Onze rol is om ervoor te zorgen dat de ideeën van onderzoekers helder, begrijpelijk en gestructureerd beschreven worden. Bij het reviewen van de aanvraag geven we opmerkingen over hoe de teksten geoptimaliseerd kunnen worden voor een grotere kans van slagen. Op deze manier maken we het voorstel zo sterk mogelijk, passend bij de verwachtingen van evaluatoren.

Hulp of advies nodig?

Ons team van specialisten bestaat uit ambitieuze en ondernemende consultants met een relevante academische achtergrond. De specialisten weten u als geen ander te adviseren! Als opdrachtgever zit u altijd om tafel met een consultant met een achtergrond die past bij uw sector. Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Onze specialisten werken graag mee aan het realiseren van baanbrekend onderzoek, neem contact op voor een kennismaking!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

NWO
Gerelateerde subsidie NWO
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) NWO financiert wetenschappelijk onderz...Lees verder

Contact

Wilt u met ons in contact komen voor advies? Of heeft u vragen over het NWO programma of subsidies in het algemeen? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00