Innovatiemakelaarsregeling TSE

Voor wat?

Het inhuren van een innovatiemakelaar

Voor wie?

In Nederland gevestigde mkb’ers met innovatieve ambities

Subsidiebijdrage

Tot 80% van de kosten voor een innovatiemakelaar

Wanneer aanvragen?

van 16 januari t/m 1 december 2023

Advies over deze subsidie

Bent u een mkb’er en draagt u graag bij aan een betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam energiesysteem, maar lukt dat niet alleen? Schakel dan hulp in van een innovatiemakelaar en profiteer van de innovatiemakelaarsregeling TSE. Met deze regeling kunt u tot 80% van de kosten die gemaakt worden voor het inhuren van een innovatiemakelaar vergoed krijgen. Het totaalbudget voor de subsidieregeling bedraagt in 2023 100.00,-. De subsidie is aan te vragen van 16 januari t/m 1 december 2023.

Wie komt in aanmerking voor de innovatiemakelaarsregeling?

U komt in aanmerking voor deze regeling als u een mkb’er bent met een hoofdvestiging in Nederland. Uw onderneming behoort tot het domein van het TKI Energie & Industrie, TKI Nieuw Gas, TKI Wind op Zee of TKI Urban Energy en u biedt een innovatieve dienst of product. De subsidie wordt alleen toegewezen als u in de afgelopen jaren niet meer dan één keer een subsidie heeft ontvangen voor het inhuren van een innovatiemakelaar.  

Hoeveel subsidie ontvangt u?

U kunt tot 80% van de kosten van het inhuren van een innovatiemakelaar laten vergoeden. Voor deze regeling geldt een maximumvergoeding van € 10.000,- per onderneming.

Ontdek of uw onderneming in aanmerking komt

Bent u benieuwd naar meer informatie over de subsidieregeling of weet u niet zeker of uw onderneming voldoet aan de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina of bel direct naar 088 495 20 00. Wij helpen u graag verder. 

 

Contact

Toets vrijblijvend of u in aanmerking komt via onderstaand contactformulier:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00