VTS Track Solutions

VTS Track Solutions uit Maarheeze, onderdeel van Verhoeven International, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van rupsonderstellen, powerpacks en rupsmobiele oplossingen. Deze rupsonderstellen worden geleverd aan OEM-fabrikanten van bouwvoertuigen en (off-road) transportmiddelen. Net als de rest van de automotive sector zit VTS in een transitie van fossiele brandstof aangedreven voertuigen naar volledig ‘zero emission’, waarbij VTS Track Solutions sterk inzet op het gebied van innovatieve en duurzame rupsonderstellen.

VTS Track Solutions heeft flinke duurzaamheidsambities binnen de traditionele diesel-hydraulische rupsaandrijvingen. Deze rupsonderstellen worden toegepast onder een breed scala aan bouwgroottes; dit gaat van kleine hoogwerkers vanaf 2 ton tot aan mega funderingsmachines van meer dan 200 ton. Binnen deze transitie is VTS Track Solutions bezig met de eerste prototypes voor hydraulisch-elektrische en volledig elektrische aandrijfsystemen. Deze elektrische aandrijfsystemen moeten veiligheid garanderen bij modderige omstandigheden en toepasbaar zijn binnen de beschikbare (kleine) ruimtes van het rupsonderstel. Met deze ontwikkelingen loopt VTS Track Solutions voorop in deze markt en voert gericht R&D uit naar toekomstige innovaties binnen de robuuste opbouw van deze rupsmobiele oplossingen.

De toekomst: een stap dichter bij zero emission

Met deze baanbrekende zero-emission ontwikkelingen positioneert VTS Track Solutions zich niet alleen als een pionier in duurzaamheid binnen de sector, maar ook als een bedrijf dat anticipeert op toekomstige trends en behoeften. Door voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft VTS Track Solutions de norm bepalen voor geavanceerde en milieuvriendelijke rupsmobiele oplossingen. In combinatie met zijn leiderschap in de markt consolideert het bedrijf zijn positie.

De verandering naar elektrische aandrijfsystemen heeft tevens invloed op de organisatiestructuur en het marktsegment van VTS Track Solutions, dat in de basis is georganiseerd met kennis en kunde op het gebied van hydraulische en mechanische systemen. VTS Track Solutions blijft vol enthousiasme werken aan de overgang van traditionele rupsaandrijvingen naar de uitbouw en versterking van haar duurzaamheidsambities binnen de mobiliteitssector.

Subsidies helpen bij het waarmaken van duurzaamheidsambities

Hezelburcht ondersteunt VTS Track Solutions al geruime tijd bij haar ambities, innovaties, ontwikkelingen en investeringen. Hierbij wordt uitgebreide inhoudelijke ondersteuning geboden door specialisten in te zetten met het juiste expertisegebied.

In zo’n vooruitstrevend project zijn diverse subsidies beschikbaar. En daarom hebben de specialisten van Hezelburcht succesvol geholpen bij:

  • WBSO subsidie (voor de R&D-activiteiten bij de ontwikkeling van de rupsmobiele oplossing)
  • SSEB subsidie (voor de ontwikkeling van de zero emission rupsmobiele oplossing)
  • EIA subsidie (voor CO2-uitstoot verminderde investeringsmaatregelen)
  • Compliance-ondersteuning (voor het bewaken van de projectadministratie)
Meer weten over deze showcase?

Neem contact op!

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00