Vraag CEF Energy subsidie aan voor grensoverschrijdende energieprojecten

De Europese Commissie heeft een nieuwe CEF Energy subsidieoproep geopend. Bent u bezig met het opzetten van een grensoverschrijdend energieproject welke de Europese infrastructuur op het gebied van energie kan verbeteren? U kunt tot en met 19 oktober 2021 een aanvraag indienen!

Waarvoor is CEF Energy 2021?

Studies/studieprojecten en uitvoeringsprojecten gericht op innovaties binnen de Europese energie infrastructuur kunnen subsidie ontvangen vanuit CEF Energy. Uw project is hard nodig om de continuïteit van bevoorrading van energie te waarborgen en om grootschalige levering van energie uit hernieuwbare bronnen te ondersteunen. Hiermee speelt het programma, en dus ook uw project, in op de European Green Deal en de overgang naar een klimaat neutrale economie.

Let op: om in aanmerking te komen voor financiering moet uw project op de Europese lijst van ‘Projects of Common Interest’ (PCI) staan. Dit betekent dat uw project een significante impact moet hebben op de markt van ten minste twee Europese landen, de concurrentie moet vergroten én bijdraagt aan de doelstellingen van de Europese Unie op het gebied van energie.

CEF Energy budgetten

Deze eerste subsidieoproep heeft een budget van ruim € 785 miljoen. Voor het gehele CEF Energy werkprogramma 2021 – 2027 is er een budget van ongeveer € 5,83 miljard beschikbaar.

Volledige ondersteuning bij uw aanvraag

Benieuwd of uw energieproject in aanmerking komt voor subsidie? Laat u door onze specialisten adviseren over de mogelijkheden van dit programma. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of telefoonnummer en ontdek de mogelijkheden voor uw project.

Spar met een specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

CEF Energy
Gerelateerde subsidie CEF Energy
CEF Energy investeert in de ontwikkeling van een krachtig energie netwerk in Europa. De huidige infr...Lees verder

contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze subsidieoproep en onze dienstverlening!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00