Verduurzaam uw vastgoed

Zorginstellingen en Life Sciences bedrijven hebben één ding gemeen. Ze willen bijdragen aan een goed en duurzaam gezondheidszorgklimaat. Om dit doel te bereiken zijn er vele investeringen nodig; financieringsmogelijkheden kunnen hierbij uitkomst bieden. Patiënten verdienen immers allemaal kwalitatief goede zorg, daar zijn we het over eens. Maar hoe zit het met de zorg en het behoud van onze aardbol? Wie neemt hier verantwoordelijkheid voor? Wie zorgt voor een duurzaam Nederland?

Draagt u al een steentje bij aan een duurzaam Nederland?

Draagt u als zorginstelling, organisatie of bedrijf al een steentje bij aan het milieu? Er zijn diverse maatregelen die organisaties kunnen verrichten om bij te dragen aan een duurzame, groenere wereld: bijvoorbeeld door het verduurzamen van uw pand(en).

De urgentie voor verduurzaming wordt de laatste jaren breed gedragen, de overheid heeft de verduurzaming van Nederland hoog op de agenda staan. Acties vanuit organisaties gericht op het verbeteren van het milieu worden dan ook beloond! Om duurzaamheidsinvesteringen voor ondernemers rendabel te maken en/of beslissingsbevoegden over de streep te trekken, verstrekt de overheid diverse subsidiemogelijkheden voor de verduurzaming van uw vastgoed.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie: SDE+, ISDE, EIA

Bent u van plan om uw CO2 uitstoot te verminderen? Door het vervangen van grijze energie door groene energie kunt u hier een steentje aan bijdragen. Indien u wilt investeren  in het plaatsen van zonnepanelen, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+). Met de SDE+ kunt u uw investering in groene energie rendabel maken.

Het reduceren van milieubelastende uitstoten als CO2 kunt u ook verminderen door te investeren in bijvoorbeeld milieuvriendelijke pelletkachels, biomassaketels, warmtepompen, zonneboilers of duurzame LED verlichtingssystemen. Voor dergelijke maatregelingen kunt u beroep doen op de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) en de fiscale regeling Energie-investeringsaftrek (EIA).

Benut uw subsidiekansen optimaal

Wilt u graag een steentje bijdragen aan een duurzamer Nederland? Subsidies kunnen investeringen die hier aan bijdragen rendabeler maken. Ons team van gespecialiseerde consultants adviseert u graag over de mogelijkheden en kan door middel van een scan uw subsidiekansen inzichtelijk maken. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op of bel 088 495 20 00.

contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00