TSE Urban Energy 2019 opent begin april

Bent u samen met een partner of partners bezig met onderzoek naar en ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur in de gebouwde omgeving?

Urban Energy 2019 openstelling & focus

Met Urban Energy subsidie kunnen samenwerkingsprojecten bestaande uit ondernemers, netbeheerders, wetenschappers en kennisinstellingen financiële steun ontvangen. Subsidie aanvragen is mogelijk van 1 april 2019 tot en met 10 september 2019. De subsidiebijdrage kan oplopen tot € 1 miljoen! Aanvragen worden beoordeeld op basis van vastgestelde criteria en sluiten aan op één of meer van de volgende hoofdlijnen:

  • Zonne-energie;
  • Duurzame installaties voor warmte/koude en aantrekkelijk binnenklimaat;
  • Fysieke integratie;
  • Flexibele energie-infrastructuur;
  • Energieregelsystemen en –diensten.

Best beoordeelde aanvraag TSE Urban Energy 2018

Vorig jaar hebben wij de best beoordeelde Urban Energy aanvraag – programmalijn 5 – begeleid voor onze relatie Allego en haar projectpartners EXE, Vandebron, MijnDomein Energie, EnergyZero en Nieuwestroom. Een prachtig project én resultaat waar we trots op zijn!

showcase Allego

Ondersteuning of advies?

De specialisten van Hezelburcht adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen uw aanvraag begeleiden van aanvraag tot verantwoording. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Topsector Energie (TSE) subsidies
Gerelateerde subsidie Topsector Energie (TSE) subsidies
Vanuit de Topsector Energie (TSE) zijn er jaarlijks diverse subsidiemogelijkheden voor onder andere ...Lees verder

Topsector Energie

Efficiënte en schoon opgewekte energie die Nederland duurzamer en economisch sterker maakt. Dat is het doel van de Topsector Energie (TSE). Er zijn dit jaar weer diverse subsidiemogelijkheden voor deze sector om de klimaatdoelstellingen te bereiken. Subsidie is beschikbaar voor onderzoeks-, ontwikkelings-, pilot- en demonstratieprojecten.

Contact

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw project!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00