Spar met Hezelburcht op de World Summit AI 2022 over uw AI-project

Vanaf 12 tot en met 13 oktober 2022 is Amsterdam dé place to be voor innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Dan vindt namelijk de World Summit AI plaats: ’s werelds grootste AI Summit waarbij internationale innovatieve startups, big tech, investeringsmaatschappijen en academische onderzoekers samenkomen. Uiteraard is ook Hezelburcht aanwezig. Dit kunt u op de World Summit AI verwachten:

Het wereldwijde AI veld komt bijeen

Diverse thema’s komen aan bod tijdens de Summit: van fundamentele discussies over de technische en ethische grenzen van AI tot de uitrol van AI in diverse toepassingsgebieden zoals zorg, cybersecurity, en mobility. Hierbij ligt de focus op het beschikbaar maken van AI voor alle economieën, landen en culturen en het bevorderen van het maatschappelijke belang. Keynotes worden gegeven door belangrijke spelers in het veld, zoals NASA, Meta, Google en IBM. Naast deze sessies biedt de Summit ook ruim gelegenheid om te netwerken tijdens workshops, masterclasses, pitch sessies van startups en speciale netwerkbijeenkomsten.

Intersectoraal en internationaal karakter

De Summit faciliteert op deze manier een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van nieuwe ideeën en samenwerkingen. Het internationale en intersectorale karakter van het congres zorgt er daarnaast voor dat er op natuurlijke wijze samenwerkingen ontstaan die feilloos passen binnen diverse internationale subsidieprogramma’s zoals Horizon Europe, Eurostars en Interreg.

Kennisdeling en matchmaking op de World Summit AI 2022: let’s connect

Namens Hezelburcht zijn drie specialisten aanwezig op de World Summit AI 2022. Kaz Feijen, Koen Olde Rikkert en dr. Naomi de Haas zijn aanwezig op het congres om hun inhoudelijke vakkennis in te zetten bij het signaleren van passende subsidiemogelijkheden voor de innovatieve ideeën. Kaz, Koen en Naomi representeren het gespecialiseerde AI team binnen Hezelburcht en zetten zich als consultant in als matchmaker tussen baanbrekende projectideeën en financieringskansen.

Direct in contact komen met het AI-team?

De specialisten adviseren en ondersteunen u graag bij het verkennen van de subsidiekansen voor uw AI-project. Neem gerust contact op met Kaz (k.feijen@hezelburcht.com), Koen (k.olderikkert@hezelburcht.com) of Naomi (n.dehaas@hezelburcht.com) of bel naar 088 495 20 00 voor meer informatie.

Neem contact met ons op

contact

Heeft u vragen over dit artikel? Of wilt u meer informatie inwinnen over onze diensten of de subsidiemogelijkheden voor uw project/organisatie? Neem contact op:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00