Nu open voor aanvragen: MIT subsidie voor R&D-samenwerkingsprojecten

Van 1 juni t/m 9 september 2021 is de MIT R&D-samenwerkingsprojecten weer open voor aanvragen! Samenwerkende mkb’ers die producten, productieprocessen of diensten vernieuwen of ontwikkelen komen in aanmerking voor deze regeling. De subsidie kan oplopen tot € 350.000,- per project. Werkt u samen met partners aan een R&D-innovatieproject? Ontdek of uw project in aanmerking komt!

Vrijblijvend MIT advies
Of bel direct naar: 088 495 20 00

MIT R&D-samenwerkingsprojecten in 2021 weer open

In totaal is er in 2021 ruim € 3 miljoen beschikbaar voor R&D-samenwerkingsprojecten. Dit subsidiebudget wordt gelijkmatig verdeeld over samenwerkingsprojecten met grote en kleine omvang. Voor zowel kleine als grote samenwerkingsprojecten bedraagt de subsidie 35% van de subsidiabele kosten. Voor kleine R&D-samenwerkingsprojecten betekent dit dat subsidie kan oplopen tot € 200.000,- per project. Voor grote R&D-samenwerkingsprojecten bedraagt de subsidie maximaal € 350.000,- per project.

Samenwerkende mkb’ers die actief zijn binnen de verschillende topsectoren komen in aanmerking voor MIT subsidie. Voorwaarden zijn dat het samenwerkingsverband evenwichtig is en bestaat uit minimaal twee mkb’ers en de looptijd van het samenwerkingsproject maximaal 2 jaar bedraagt.

Beste aanvragen worden beloond

Aanvragen voor de MIT R&D-samenwerkingsprojecten worden beoordeeld volgens het tenderprincipe: de beste aanvragen worden beloond. Een optimaal geschreven aanvraag is dus cruciaal. Als dé MIT-specialist van Nederland ondersteunen we u graag bij het schrijven van een kansrijke subsidieaanvraag!

Vrijblijvend MIT advies
Of bel direct naar: 088 495 20 00

MIT subsidie
Gerelateerde subsidie MIT subsidie
De MIT ondersteunt mkb'ers bij het opzetten van innovatieve projecten. Van kennisverwerving, extern ...Lees verder

Contact

Benieuwd of uw project in aanmerking komt voor MIT subsidie? Onze specialisten kijken vrijblijvend mee naar de mogelijkheden!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00