Kamerbrief gepubliceerd: DEI+ wordt verruimd

Vers van de pers! Minister Wiebes is voornemens om de DEI+ regeling te verruimen. Ondernemingen die innovatieve projecten op het gebied van flexibele elektriciteitssystemen en ruimtelijke inpassing van grootschalige duurzame energie opwekking willen realiseren, kunnen op korte termijn meerjarige projecten indienen.

In een Kamerbrief van afgelopen woensdag geeft de minister aan dat de voorwaarde om een project in één jaar te realiseren een knelpunt is. Dit veroorzaakt een rem op projectaanvragen. Door projecten met een duur van maximaal vier jaar toe te staan, wil de minister dit probleem aanpakken. Dit is onder andere goed nieuws voor partijen die zich bezighouden met projecten omtrent waterstof, energieopslag, flexibiliteit voor elektriciteitsnetten en slimme oplossingen gericht op de vraag naar elektriciteit.

Meer informatie of wilt u graag meer weten over de subsidiemogelijkheden van de DEI+ voor uw organisatie? Onze specialisten staan u graag te woord en lichten onze dienstverlening nader toe.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van de DEI+ voor uw organisatie? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00