Ingrijpende wijziging DEI subsidie 2019

Vanaf 2019 krijgt de subsidieregeling Demonstratie Energie-Innovatie (DEI) een andere insteek. Als gevolg van het Klimaatakkoord zal de DEI zich vooral gaan focussen op CO2-reductie. Naast innovaties in CO2-reductie zijn ook innovaties in flexibilisering van het elektriciteitssysteem en optimale benutting van het energielandschap belangrijke thema’s.

Doorlopend DEI subsidie aanvragen vanaf voorjaar

De regeling biedt mooie subsidiekansen voor innovatieve projecten die bijdragen aan een forse CO2-reductie in Nederland. De regeling was voorheen ingestoken met het doel bij te dragen aan Nederlandse energie-innovaties en deze te exporteren (met als doel een hogere omzet, meer werkgelegenheid en toename export).

Een andere belangrijke wijziging ten opzichte van vorig jaar is de aanvraagprocedure. De DEI hanteert geen tenders meer bij de aanvraagprocedure. Bedrijven kunnen voortaan doorlopend een aanvraag indienen, zodra de nieuwe regeling wordt opengesteld. De projectvoorstellen worden vervolgens op volgorde van binnenkomst beoordeeld.

Meer informatie of de mogelijkheden voor uw organisatie weten?

Lees hier meer informatie over de DEI subsidie Wilt u graag weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor uw organisatie? Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw investeringen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of aanvullende informatie.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00