DEI regeling geopend!

Ondernemers kunnen sinds 20 februari weer subsidie aanvragen vanuit de regeling Demonstratie Energie-Innovatie (DEI). Begin januari hebben we al bericht over de wijzigingen binnen deze regeling. DEI subsidie is beschikbaar voor investeringen in innovatieve energiebesparende technieken, apparaten en systemen. De DEI subsidie financiert demonstratieprojecten, die leiden tot energiebesparing of die het gebruik van of de opwekking van duurzame energie stimuleren.

Centraal thema DEI 2019

Als gevolg van het Klimaatakkoord focust de zich voortaan met name op CO2-reductie. Naast innovaties in CO2-reductie zijn ook innovaties in flexibilisering van het elektriciteitssysteem en optimale benutting van het energielandschap belangrijke thema’s.

Wijziging in aanvraagprocedure

Sinds dit jaar zijn er geen tenderrondes meer binnen de DEI subsidie. Bedrijven kunnen doorlopend een subsidieaanvraag indienen, totdat het subsidieplafond is bereikt. Beoordeling vindt echter plaats op volgorde van binnenkomst. Ons advies is om uw subsidieaanvraag tijdig in gang te zetten!

Benieuwd? Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of aanvullende informatie.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00