Mijn Hezelburcht Menu

DEI regeling binnenkort geopend!

Ondernemers kunnen vanaf begin februari weer subsidie aanvragen vanuit de regeling Demonstratie Energie-Innovatie (DEI). Begin januari hebben we al bericht over de wijzigingen binnen deze regeling.

Update – De subsidieregeling zou eigenlijk vandaag openen (4 februari), maar is uitgesteld doordat de programmalijnen voor Topsector Energie aanvragen 2019 nog niet uitgewerkt zijn, aldus RVO. Naar verwachting volgt de officiële openstelling nog deze week. Wij houden u op de hoogte. 

DEI subisdie is beschikbaar voor investeringen in innovatieve energiebesparende technieken, apparaten en systemen. De DEI subsidie financiert demonstratieprojecten, die leiden tot energiebesparing of die het gebruik van of de opwekking van duurzame energie stimuleren.

Centraal thema DEI 2019

Als gevolg van het Klimaatakkoord focust de zich voortaan met name op CO2-reductie. Naast innovaties in CO2-reductie zijn ook innovaties in flexibilisering van het elektriciteitssysteem en optimale benutting van het energielandschap belangrijke thema’s.

Wijziging in aanvraagprocedure

Sinds dit jaar zijn er geen tenderrondes meer binnen de DEI subsidie. Bedrijven kunnen doorlopend een subsidieaanvraag indienen, totdat het subsidieplafond is bereikt. Beoordeling vindt echter plaats op volgorde van binnenkomst. Ons advies is om uw subsidieaanvraag tijdig in gang te zetten!

Benieuwd? Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of aanvullende informatie.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.