EFRO Oost subsidie voor test- en demonstratieprojecten open vanaf 1 maart

Is uw organisatie gevestigd in de provincie Gelderland of Overijssel en gaat u aan de slag met een test- of demonstratieproject van een nieuwe toepassing? En draagt uw organisatie daarmee bij aan een slimme en duurzame economische ontwikkeling van de regio? Dan kunt u vanaf 1 maart subsidie aanvragen voor test- en demonstratieprojecten bij EFRO Oost.

Test- en demonstratieprojecten van nieuwe toepassingen

De subsidie is aan te vragen vanaf 1 maart en is specifiek bedoeld voor het demonstreren en testen van nieuwe toepassingen. Denk daarbij aan de demonstratie van een prototype, activiteiten in proeftuinen en living labs om nieuwe producten of diensten versneld te kunnen introduceren.

Budgetten en percentages

Voor deze subsidieoproep stelt EFRO Oost een totaalbudget van € 11 miljoen beschikbaar. Het minimum subsidiebedrag per aanvraag is € 350.000,- en het maximum subsidiebedrag per aanvraag is € 1.000.000,-. Het subsidiepercentage bedraagt maximaal 40% van de projectkosten. Voor het mkb is dit maximaal 50%.

EFRO Oost subsidie aanvragen

Subsidie kan worden aangevraagd door een samenwerkingsverband van minimaal twee partners, waarvan minimaal 1 mkb’er. Aanvragen kan vanaf 1 maart 2023 t/m 28 februari 2024. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Een tijdige aanvraag is dus van belang! Iedereen die belangstelling heeft kan contact opnemen of een projectideeformulier invullen zodat alle goede ideeën een kans krijgen.

Ondersteuning bij uw aanvraag

Onze specialisten ondersteunen u graag met een succesvolle aanvraag. Ontdek of uw project in aanmerking komt en ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten. Vul het onderstaande formulier in of neem contact op via info@hezelburcht.com.

Vrijblijvend advies
Of bel direct naar: 088 495 20 00

EFRO Oost-Nederland
Gerelateerde subsidie EFRO Oost-Nederland
Het EFRO-programma voor de regio Oost zet in het op het versterken van economische groei, vernieuwin...Lees verder

Contact

Wilt u meer weten over de subsidieoproep voor test- en demonstratieprojecten van EFRO Oost? Neem vrijblijvend contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00