EFRO Oost lanceert oproep voor innovatieprojecten voor een slimmer en groener Oost-Nederland

Heeft u een slim of duurzaam idee die u samen met andere partijen wil uitwerken? En bent u gevestigd in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor subsidie vanuit de EFRO Oost openstelling voor innovatieprojecten!

Voor wie is EFRO Oost voor innovatieprojecten?

Samenwerkingsverbanden van alleen mkb’ers of van mkb’ers, grootbedrijven en/of kennisinstellingen kunnen subsidie aanvragen. Deze openstelling geldt alleen voor organisaties uit de provincies Gelderland en Overijssel. Een samenwerkingsverband moet bestaan uit minimaal drie samenwerkende partners, waarvan in ieder geval één partner een mkb-onderneming is.

Waarvoor vraagt u subsidie aan?

Het is van belang dat uw project past binnen de volgende vereisten:

  • Het project draagt bij aan een slimmer en groener Oost-Nederland;
  • Er vindt samenwerking tussen mkb-bedrijven, grootbedrijven en/of kennisinstellingen plaats (TRL-fases 4-8);
  • Het heeft betrekking op Staatssteunartikel 25 van de AGVV, ofwel het moet industrieel onderzoek of experimenteel ontwikkeling betreffen.

De subsidiebijdrage van EFRO Oost voor innovatieprojecten

U kunt een subsidie van minimaal € 350.000 per project ontvangen. Deze kan oplopen tot wel € 750.000. De maximale subsidiepercentage is 40%. Voor mkb’ers is dit maximaal 50%. Er is voor deze openstelling een bedrag van € 15 miljoen beschikbaar.

Hezelburcht ondersteunt u graag

Schakel onze specialisten in voor ondersteuning bij het verwerven van subsidies! Aanvragen voor deze openstelling van EFRO Oost kunnen vanaf 15 september 2022 ingediend worden. Er geldt een first-come-first-serve principe. Wacht daarom niet te lang met het gereedmaken en indienen van uw aanvraag.

Plan een vrijblijvende kennismaking in
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Heeft u advies of ondersteuning nodig bij het aanvragen van deze subsidie? Hezelburcht ondersteunt u graag. Neem contact op voor meer informatie:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00