Lobby

Hezelburcht is uniek. Wij bieden namelijk niet alleen uitgebreide ondersteuning bij het gehele subsidie- en financieringstraject, maar zorgen er ook voor dat alle diensten technisch goed onderbouwd zijn en binnen de relevante beleidscontext vallen. Onze European Affairs Managers richten daarom hun pijlen op de beleidsarena van Nederland en Europa.

Advies nodig? Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Hoe wij u helpen uw ambities te bereiken | Lobby

Netwerken vormt de basis van het werk van onze European Affairs Managers. Het geeft hen vroegtijdig toegang tot lokale, nationale of internationale informatie op de belangrijkste aandachtsgebieden van de klanten van Hezelburcht. Zo kunnen zij passende vervolgacties en strategische antwoorden (helpen) bedenken.

Het is één ding om in de voorhoede van beleidsimplementatie te zitten – het is nog beter om in de bestuurdersstoel van beleidsverandering te zitten. Onze European Affairs Managers zijn ervaren professionals en deskundigen op hun gebied, waardoor zij bij uitstek gekwalificeerd zijn om deel te nemen aan ontwikkelings- en besluitvormingsprocessen op nationaal en Europees niveau. Dit houdt ook in dat zij bijdragen aan de visie, presentatie en definitie van belangrijke beleidsontwikkelingen.

Het netwerk van onze European Affairs Managers kan zeer handig zijn voor uw organisatie of project(en). Zij kunnen u ondersteunen door:

  • Het beoordelen van de positie en visie van uw organisatie binnen relevante beleidskringen;
  • Het profiel van de portefeuille van uw organisatie en de impact ervan op te bouwen en te vergroten;
  • Uw organisatie in contact te brengen met belangrijke stakeholders.

Meer informatie over deze dienst?

Bent u geïnteresseerd in de dienst lobby of één van onze andere diensten? Of wilt u advies van een van onze European Affairs Managers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze specialisten adviseren en ondersteunen u graag.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wilt u meer weten over deze dienstverlening en hoe wij u hierin kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00