Horizon Europe | Digital, Industry and Space

Voor wie?

Onderzoekers, bedrijven, overheden

Voor wat?

Grootschalige innovatieprojecten

Meer informatie over dit cluster

Is uw innovatie de eerstvolgende stap in de ontwikkeling van baanbrekende technologieën? Horizon Europe cluster 4: Digital, Industry and Space is opzoek naar innovaties die een bijdrage kunnen leveren aan de technologische onafhankelijkheid van de Europese Unie (EU) en de transformatie van onze economie, werkomgeving en maatschappij.

Doel van cluster 4: Digital, Industry and Space

De EU moet een sterke industriële en technologische positie behouden om met de rest van de wereld te kunnen blijven concurreren. Dit is noodzakelijk om de burgers te beschermen, diensten en producten van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden en om onze waarden en socio-economisch model te waarborgen. Uw innovatie kan bijdragen aan het versterken van Europa’s positie als technologische en industriële leider.

Meer weten over deze cluster?

Neem gerust contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor meer informatie over deze cluster of Horizon Europe. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen over het programma en de subsidiemogelijkheden.

contact

Neem contact ons op via info@hezelburcht.com of 088 495 20 00 voor meer informatie over deze cluster of Horizon Europe. Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: