Apex International

Het Brabantse Hapert is de thuisbasis van Apex International, een van s-werelds grootste walsproductenfabrikanten. Apex International is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van precisie coating- en inkttransfer producten, waarbij de focus ligt op de print-, coating- en golfkartonindustrie. Met ruim 5.000 tevreden klanten in meer dan 80 landen, mag Apex International zich een grootmacht in de industrie noemen.

Innovatie in het buitenland

Voor haar R&D-werkzaamheden doet Apex International al bijna 20 jaar, in samenwerking met Hezelburcht, een beroep op diverse innovatiesubsidies zoals WBSO, Op-Zuid en MIT. Sinds kort mag de exportsubsidie DHI aan dit lijstje worden toegevoegd. Om haar marktpositie te behouden investeert Apex International in productieomgevingen op alle continenten. Azië is een van de grootste afzetmarkten van Apex International. In het DHI project ‘Port to Asia’ bereiden zij de investering in de uitbreiding van haar productielocaties in India voor.

Naast de jarenlange ondersteuning bij het aanvragen en afronden van diverse subsidieaanvragen, is de kritische blik van Hezelburcht op het gebied van administratieve vraagstukken een welkome aanvulling! - Mireille Looijmans, Apex International

DHI subsidie
Gerelateerde subsidie DHI subsidie
Mkb'ers met internationale ambities kunnen voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en inves...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00