Mijn Hezelburcht Menu

Apex International

Het Brabantse Hapert is de thuisbasis van Apex International, een van s-werelds grootste walsproductenfabrikanten. Apex is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van precisie coating- en inkttransfer producten, waarbij de focus ligt op de print-, coating- en golfkartonindustrie. Met ruim 5.000 tevreden klanten in meer dan 80 landen, mag Apex zich een grootmacht in de industrie noemen.

Innovatie in het buitenland

Voor haar R&D-werkzaamheden doet Apex al bijna 20 jaar, in samenwerking met Hezelburcht, een beroep op diverse innovatiesubsidies zoals WBSO, Op-Zuid en MIT. Sinds kort mag de exportsubsidie DHI aan dit lijstje worden toegevoegd. Om haar marktpositie te behouden investeert Apex in productieomgevingen op alle continenten. Azië is een van de grootste afzetmarkten van Apex. In het DHI project ‘Port to Asia’ bereiden zij de investering in de uitbreiding van haar productielocaties in India voor.

Naast de jarenlange ondersteuning bij het aanvragen en afronden van diverse subsidieaanvragen, is de kritische blik van Hezelburcht op het gebied van administratieve vraagstukken een welkome aanvulling! - Mireille Looijmans, Apex International

DHI
Gerelateerde subsidie DHI
Mkb'ers met internationale ambities kunnen voor demonstratie, haalbaarheids en investeringsvoorberei...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00