Vraag subsidie aan voor innovatieve koolstofarme technologieën met Innovation Fund

De tweede oproep voor grootschalige projecten binnen het Innovation Fund is open voor aanvragen. Ontvang financiering voor baanbrekende technologieën voor hernieuwbare energie, energie-intensieve industrieën, energieopslag en het afvangen, hergebruiken en opslaan van CO2 (CCUS). Dien uw aanvraag uiterlijk 3 maart 2022 in om kans te maken op subsidie voor uw groene en schone innovatie!

Financiering voor grootschalige projecten

Een aanvraag kan ingediend door innovatieve organisaties uit alle lidstaten van de Europese Unie, Noorwegen en IJsland. Grootschalige projecten zijn projectvoorstellen met een kapitaaluitgave van meer dan € 7,5 miljoen. Voor grootschalige projecten:

  • Kunt u tot 60% van de extra kapitale en operationele kosten dekken;
  • Kan de subsidie flexibel worden uitbetaald op basis van vastgestelde mijlpalen;
  • Kunt u tot 40% van de totale subsidie vooraf uitbetaald krijgen tijdens de voorbereidingen van het project op basis van vooraf afgesproken mijlpalen.

Innovation Fund in 2022 aanvragen?

Aanvragen kunnen tot en met 3 maart 2022 worden ingediend. Deze oproep heeft een budget van € 1,5 miljard. De vorige susbidieoproep van het Innovation Fund was bijzonder populair; het budget werd met 311 aanvragen meer dan 20 keer overschreden. Op basis van deze populariteit zou de huidige oproep wel eens net zo competitief kunnen zijn. Alleen de sterkste projectvoorstellen maken kans op subsidie. Begin daarom zo snel mogelijk met het voorbereiden van uw voorstel.

Meer over Innovation Fund 2022 en onze diensten

Het Innovation Fund is een van de grootste programma’s ter wereld voor het demonstreren van innovatieve koolstofarme technologieën. Tijdige voorbereidingen en de juiste vaardigheden en expertise zijn bepalende factoren voor het succes van uw voorstel. Onze specialisten ondersteunen u graag bij het opstellen van een sterk voorstel met de grootste kans op succes. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze oproep en onze diensten!

Vul het formulier in
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Innovation Fund
Gerelateerde subsidie Innovation Fund
Het Europese Innovation Fund ondersteunt innovatieprojecten gericht op koolstofarme technologieën. ...Lees verder

contact

Heeft u ondersteuning nodig bij uw Innovation Fund aanvraag? Schakel onze specialisten in!

Spar met een specialist over het Innovation Fund!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00