Vanaf 20 oktober weer open: MKB Idee voor ontwikkeling en scholing van medewerkers

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht binnen uw organisatie. Bij veel bedrijven zorgen kennis en ervaring van medewerkers ervoor hoe succesvol het bedrijf is. Het verbeteren van de kennis en vaardigheden van uw personeel is daarom een waardevolle investering. Wilt u hierin investeren maar ervaart u belemmeringen? Met de subsidie MKB Idee kunt u een oplossing bedenken om deze knelpunten op te lossen en krijgt u 100% van de projectkosten vergoed! Vanaf 20 oktober tot en met 16 december 2020 is de regeling weer open voor aanvragen.

Waarin kunt u investeren?

MKB Idee heeft als doel het oplossen van belemmeringen die u ervaart bij het investeren in scholing en ontwikkeling van uw medewerkers. Door deze knelpunten op te lossen kunt u de leercultuur binnen uw organisatie verbeteren. Let op: de subsidie is dus geen opleidingsbudget, maar een bijdrage om knelpunten op te lossen. Met deze subsidie kunt u investeren in:

  • meer en beter inzetbaar personeel in technische en ICT sectoren;
  • menselijk kapitaal met het oog op digitalisering;
  • menselijk kapitaal met het oog op de klimaat- en energietransitie;
  • het versterken van de leercultuur bij een kleine onderneming.

Subsidiabele kosten binnen MKB Idee in 2020

De subsidie bedraagt maar liefst 100% van de subsidiabele kosten! Subsidiabele kosten zijn bijvoorbeeld loonkosten of kosten die u maakt voor het inschakelen van derden. Elke deelnemer kan € 25.000,- tot € 124.999,- subsidie aanvragen. Voor samenwerkingsverbanden is dit maximaal € 200.000,-. Het totale budget voor 2020 is € 10 miljoen.

Meer informatie over MKB Idee 2020

Maak slim gebruik van MKB Idee, pak individueel of met uw partners de knelpunten binnen uw organisatie aan en versterk de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op. Door eerdere ervaring Lomans is een familiebedrijf dat met ruim tweehonderd medewerkers gegroeid is tot een toonaangevend installatiebedrijf. Het bedrijf wilde investeren in een leercultuur voor persoonlijke ontwikkeling. Hezelburcht heeft voor dit project succesvol subsidie aangevraagd vanuit de regeling MKB Idee. met het aanvragen van MKB Idee vergroten wij de kans van slagen van uw project.

Spar met een specialist!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Pak de knelpunten binnen uw organisatie aan en investeer in uw medewerkers! Laat uw project toetsen of deze aansluit bij MKB Idee.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00