Uitgelicht event: Kennisdeling & Matchmaking op FENS Forum of Neuroscience

Van 9 tot en met 13 juli 2022 vindt het FENS Forum of Neuroscience plaats in Parijs. Het tweejaarlijkse event is met meer dan 5.000 deelnemers de grootste Europese bijeenkomst op het gebied van Neuroscience, waarbij innovatieve bedrijven en academische onderzoekers massaal samenkomen. Hezelburcht is dit jaar ook van de partij.

Het Europese neurosciences veld komt bijeen

De onderwerpen die aan bod komen op het congres dekken het gehele Neuroscience veld; van cognitie en gedrag, computational neuroscience en neurale ontwikkeling tot de ontwikkeling van nieuwe methoden en technologieën. Naast de wetenschappelijke sessies biedt het Forum ook ruim gelegenheid om te netwerken op de beursvloer en de speciale netwerkbijeenkomsten. Zo is er op zondag 10 juli een netwerkbijeenkomst Networking, Training and Funding Opportunities in Neuroscience waar ERA-NET NeuronebrainsFENSIBRO-PERC en het Cajal Training Programme meer informatie geven over subsidiemogelijkheden voor jonge wetenschappers.

Intersectoraal & internationaal

Het Forum biedt op deze manier dan ook een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van nieuwe ideeën en samenwerkingen. Het internationale en intersectorale karakter van het Forum zorgt er daarnaast voor dat er op natuurlijke wijze samenwerkingen ontstaan die feilloos passen binnen diverse internationale subsidieprogramma’s zoals Horizon Europe, Eurostars en Interreg.

Kennisdeling & matchmaking

Er zijn namens Hezelburcht twee specialisten aanwezig op FENS 2022: dr. Naomi de Haas en dr. Carola Janssen zullen op het event hun inhoudelijke vakkennis inzetten bij het signaleren van passende subsidiemogelijkheden voor de innovatieve ideeën.

Carola en Naomi hebben beiden een promotietraject in het Neuroscience veld aan het Donders Instituut en het Radboudumc in Nijmegen voltooid. Hun kennis over de ontwikkeling en het functioneren van het brein zetten zij al jaren in om snel de juiste match te kunnen maken tussen een projectidee en passende financiering. Wilt u graag samen met hen sparren over de subsidiemogelijkheden voor uw project of onderzoek? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Spar met een specialist over de subsidiemogelijkheden voor Neuroscience-projecten:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00