Subsidiekans voor Limburgse ondernemers: Limburg Startup Capital Fund (LSCF)

Vanaf 2022 is er een nieuw fonds beschikbaar voor Limburgse startende, innovatieve ondernemers die bijdragen aan de belangrijkste maatschappelijke transities op het gebied van energie, circulariteit, gezondheid en digitaliseren: Limburg Startup Capital Fund (LSCF). Dit fonds brengt interessante subsidiekansen met zich mee voor ondernemers die een steentje bij willen dragen aan een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Wat weten we tot dusver over LSCF

Het fonds is in het leven geroepen door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Provincie Limburg en LIOF (die tevens de uitvoering voor haar rekening neemt). Er is een totaal budget van €32,65 miljoen beschikbaar wat vervolgens over twee verschillende instrumenten verdeeld wordt:

Limburg Vroege Fase Fonds

Ruim € 10 miljoen zal gaan naar het ondersteunen van ondernemers in de startfase vanuit het Limburg Vroege Fase Fonds.

Seed Fonds Limburg

Aanvullend wordt het Seeds Fonds Limburg opgericht voor ondernemers die willen opschalen of doorontwikkelen. Hiervoor is € 22,65 miljoen beschikbaar.

Subsidie aanvragen

Naar verwachting zullen beide instrumenten in het voorjaar van 2022 open gaan voor aanvragen. Onze specialisten hebben veel ervaring opgedaan met het opstellen en indienen voor aanvragen van regionale programma’s. Zo is er bijvoorbeeld subsidie aangevraagd voor Van Aarsen International voor een grootschalig innovatieproject vanuit programma LimburgMakers 2.0 van LIOF.

Bereid u nu alvast goed voor op dit nieuwe fonds. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze specialisten en bespreek de mogelijkheden van deze én andere interessante financieringskansen!

Spar met een specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

LIOF – LimburgToekomstbestendig
Gerelateerde subsidie LIOF – LimburgToekomstbestendig
Hét meerjarige programma van LIOF voor innovatieve Limburgse ondernemers. Bent u bezig met de ontwi...Lees verder

contact

Wilt u meer te weten komen over Limburg Startup Capital Fund? Neem contact met ons op voor meer informatie:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00