Van Aarsen International

Van Aarsen International, opgericht in 1949, is ontwikkelaar, producent en leverancier van machines en complete mengvoederfabrieken voor de productie van veevoer en premixen. Met ruim 65 jaar ervaring, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal concern.

Innovatie zit in het DNA van Van Aarsen. De innovatieve machines en complete mengvoederfabrieken worden ontworpen en gebouwd om de productiecapaciteit te verhogen tegen zo laag mogelijke operationele kosten; met speciale focus op het terugdringen van het energieverbruik en het maximeren van de voederkwaliteit en het bedieningsgemak.

LimburgMakers 2.0 voor Limburgse maakindustrie

Een van de actuele innovatietrajecten betreft de ontwikkeling van een installatie die voedselproducten volcontinu onder vacuüm kan voorzien van een coating. Voor dit grootschalige innovatieproject heeft Van Aarsen subsidie aangevraagd bij het integrale subsidieprogramma LimburgMakers 2.0. Dit is een regionaal subsidieprogramma vanuit LIOF dat zich richt op het structureel versterken van het concurrentievermogen van de Limburgse maakindustrie. Hezelburcht begeleidde het gehele subsidietraject. Hezelburcht heeft Van Aarsen ook ondersteuning geboden bij het aanvragen van de WBSO subsidie.

Hezelburcht werkt al 25 jaar samen met Van Aarsen en heeft door het succesvol aanboren van externe middelen bijgedragen aan het realiseren van onze ambities. - Hans Vissers, Van Aarsen International

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00