Subsidiekansen Limburgse ondernemers

Subsidiekansen | mkb’ers maakindustrie & logistieke sector

Er zijn weer diverse nieuwe subsidiekansen voor mkb-ondernemers in Limburg! Begin december 2016 maakte gedeputeerde Beurskens van Economie en Kennisinfrastructuur bekend* dat Provincie Limburg ook de komende jaren via LIOF (Limburgse ontwikkelings- en investeringsmaatschappij) miljoenen blijft investeren in vernieuwende ondernemers.

Twee programma’s: LimburgMakers & LimburgLogistiek

In de vorige subsidieperiode was er uitsluitend budget voor de Limburgse maakindustrie, maar vanaf 2017 is er óók voor logistieke bedrijven in Limburg geld beschikbaar voor innovatie. Voor de komende drie jaar maakt de provincie in totaal maar liefst € 8,5 miljoen vrij voor de programma’s LimburgMakers en Limburg Logistiek*. Gedeputeerde Beurskens gaf tijdens de publicatie aan dat Limburg ‘haantje de voorste wilt blijven’. De toppositie van de Limburgse maakindustrie en logistiek moet behouden blijven. Ruim 120.000 Limburgers verdienen direct of indirect hun brood in de maakindustrie en logistiek.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie-instrumenten binnen LimburgMakers & LimburgLogistiek

Binnen beide programma’s kunt u beroep doen op de volgende subsidie-instrumenten:

  • Adviesproject – Wilt u externe deskundigheid inzetten om uw bedrijf verder te helpen?
  • Innovatieproject – Bent u bezig met de ontwikkeling en realisatie van een innovatieve oplossing of dienst?
  • Kennistraject – Wilt u uw kennis en expertise delen middels het geven van masterclasses of studentondersteuning bij onderwijsinstellingen?

Meer informatie?

Bekijk dan hier onze leaflets met meer informatie over zowel LimburgMakers als LimburgLogistiek.

Ontdek wat de subsidieprogramma’s voor uw onderneming kunnen betekenen! Onze subsidieadviseurs informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en subsidiekansen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bellen naar 088 495 20 00.

* bron: www.limburg.nl

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Of wilt u uw eigen financiële situatie bespreken met een specialist? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00