Subsidiekalender eerste helft 2021

Het nieuwe jaar is aangebroken! Voor veel organisaties is dit een belangrijke periode om nieuwe duurzame, innovatieve en maatschappelijke ambities waar te maken. Natuurlijk kunnen subsidies en financieringsinstrumenten u daarbij helpen, wij hebben een aantal interessante kansen voor aankomend halfjaar op een rijtje gezet.

Ontdek de mogelijkheden in dé subsidiekalender van 2021

Bekijk onze interactieve subsidiekalender door te klikken op de onderstaande afbeelding. Hier vindt u onze selectie van subsidie- en financieringskansen met de bijbehorende openstellingen en deadlines voor de eerste helft van 2021.subsidiekalender 2021 afbeelding

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een specifieke subsidieregeling? Of heeft u een innovatief projectidee, maar weet u niet zeker welke regeling hier bij past? We zoeken dit graag voor u uit en adviseren u over de mogelijkheden voor uw project. Naast subsidieadvies bieden wij ook ondersteuning bij onder andere fondsenwerving of het schrijven van kansrijke aanvragen. Plan een vrijblijvende kennismaking in, onze specialisten staan u graag te woord.

Plan een vrijblijvende kennismaking in!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Benieuwd of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Laat uw project vrijblijvend toetsen op de subsidie- en financieringsmogelijkheden!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00