Subsidie voor softwareontwikkeling & software innovaties?

Wanneer binnen een project sprake is van software en innovatie, komt dit al gauw in aanmerking voor één of meerdere subsidieregelingen. Zeker wanneer er samen wordt gewerkt met bedrijven die actief zijn in andere sectoren dan uzelf. Desondanks heerst er een zekere terughoudendheid bij ondernemers om de stap te zetten een subsidieaanvraag voor softwareontwikkeling in te dienen.

Team van specialisten | Uw innovatieve ICT projecten waarmaken

Dankzij onze brede kennis van en ervaring met zowel regionale, nationale als Europese subsidieregelingen ondersteunen wij u graag bij het strategisch aanvragen van subsidies en fiscale instrumenten. ICT en softwareontwikkeling is niet meer weg te denken en zit veelal verweven in innovaties. Ruim vijftien ICT professionals, zetten zich dagelijks in om ontwikkelingen in het kader van software innovaties – en de raakvlakken hiervan met verschillende subsidieregelingen – in kaart te brengen.

Subsidiekansen voor innovaties rondom ICT technologieën

Als er gesproken wordt over innovatie, kun je anno 2019 niet meer om ICT ontwikkelingen en technologieën heen als:

  • Machine Learning;
  • Artificial Intelligence (AI);
  • Blockchain;
  • Big Data;
  • Virtual & Augmented Reality (AR & VR);
  • Cybersecurity.

De bovenstaande ICT technologieën komen we vrijwel dagelijks tegen in ons vakgebied en hebben mogelijk ook hun toetreding gevonden binnen uw organisatie. Wanneer u zelf software ontwikkelt waarbij deze thema’s aan bod komen, is de kans erg groot dat u subsidiemogelijkheden laat liggen.

Zowel regionaal, nationaal als internationaal zijn deze thema’s opgenomen in pijlers van programma’s door subsidieverstrekkers als de Limburgse ontwikkelingsmaatschappij (LIOF), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Europees Fonds Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Identificeer de mogelijkheden voor uw ICT projecten

Onze ICT specialisten weten als geen ander uw innovatieve projecten en activiteiten te koppelen aan de juiste subsidies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor advies en/of een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00