Positieve inschatting WBSO 2019

Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat maakte in haar Kamerbrief van 4 april de voorlopige WBSO-sleutels voor 2019 bekend. De eerste inschatting van de parameters voor de WBSO 2019 is positief voor innovatief Nederland.

Inschatting parameters WBSO 2019

Op basis van de voorlopige inschatting, zullen de percentages voor de eerst twee schijven van de WBSO met 1% worden verhoogd. Ook is het voornemen om de grenswaarde tussen de eerste en tweede schijf op te hogen, namelijk met € 25.000 naar € 375.000.

Het is positief dat de Tweede kamer de WBSO nog steeds als belangrijk instrument ziet voor innovatiestimulering. Voor veel bedrijven is de WBSO de eerste stimulans om een innovatief project te starten. In de markt zien wij deze uitbreiding – na jaren van inperking –  als een welkom geschenk voor innovatie in Nederland. - drs. ing. Gijs van den Hombergh - Managing consultant ICT

Definitieve percentages Prinsjesdag 2018

Het voorlopige beeld is zeer positief voor innovatie gedreven Nederland. De definitieve parameters voor de WBSO 2019worden, zoals gebruikelijk, op Prinsjesdag 2018 bekendgemaakt. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Net als voorgaande jaren, informeren wij u graag op Prinsjesdag zelf weer met het laatste subsidienieuws in onze speciale nieuwsbriefeditie.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00