SLIM-regeling aanvragen in 2021

De SLIM-subsidie keert in 2021 weer terug. Met deze regeling kunnen Nederlandse mkb-ondernemingen en grootbedrijven ondersteuning krijgen bij het investeren in de ontwikkeling en leercurve van medewerkers. Wilt u de kennis en vaardigheden van uw personeel ook up-to-date houden?

SLIM-subsidie aanvragen in 2021

De SLIM-regeling kent twee openstellingen:

  • 1ste ronde: 2 tot en met 31 maart 2021
  • 2de ronde: 1 tot en met 30 september 2021

Er is een totaal budget beschikbaar gesteld van € 29,5 miljoen, waarvan € 15 miljoen voor de eerste aanvraagperiode en € 14,5 miljoen voor de twee ronde. Heeft uw mkb-onderneming minder dan 50 medewerkers? Dan bedraagt het subsidiepercentage 80%. Andere ondernemers kunnen rekenen op een bijdrage van 60%. Een belangrijke voorwaarde is dat de projectkosten minimaal € 5.000,- bedragen.

Waarvoor kunt u SLIM-subsidie ontvangen?

U kunt in allerlei activiteiten investeren met behulp van de SLIM. Zo kunt u subsidie aanvragen voor projecten gericht op bijvoorbeeld het opstellen van een gedegen ontwikkel- of opleidingsplan, het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor werknemers, het toetsen van scholingsbehoefte of het aanbieden van praktijkleerplaatsen in de derde leerweg. Benieuwd of uw projectidee aansluit bij de SLIM? Wij staan u graag te woord.

Subsidieadvies van Hezelburcht

Bereid uw aanvraag nu alvast voor. Een kansrijke aanvraag vergt namelijk een goed uitgedacht projectplan en dus de nodige voorbereiding. Hezelburcht ondersteunt u hier graag bij. Naast dat we al vele klanten hebben mogen helpen bij hun aanvraag, hebben wij zelf ook een succesvolle aanvraag ingediend. Neem contact op en laat uw project toetsen op de mogelijkheden.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen (SLIM subsidie)
Gerelateerde subsidie Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen (SLIM subsidie)
Gaat u als mkb’er investeren in de leercurve en ontwikkeling van medewerkers? Of bent u als gr...Lees verder

contact

Uw projectidee laten toetsen op de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00