Hezelburcht richt bedrijfsacademie op met behulp van SLIM-subsidie

Als vooruitstrevend subsidieadviesbureau houden we ons bij Hezelburcht, net als onze klanten, bezig met innovatie. We blijven onze dienstverlening én onszelf constant ontwikkelen en vernieuwen. Dat brengt subsidiekansen met zich mee, die we als subsidieadviseur natuurlijk niet mislopen. Zo hebben wij ook zelf een aanvraag ingediend voor de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen (SLIM-regeling). En met succes: de aanvraag is goedgekeurd waardoor we onze interne opleiding- en scholingsmogelijkheden verder gaan professionaliseren en ons onboardingsprogramma meer vorm en inhoud gaan geven.

De Hezelburcht bedrijfsacademie

De specialisten zijn de drijvende kracht binnen Hezelburcht. Om ervoor te zorgen dat zij bij Hezelburcht het beste uit zichzelf en onze klanten halen blijven we ons als werkgever verder professionaliseren. Zo houden we ons bezig het ontwikkelen van een professioneel onboardingsbeleid, het creëren van een leercultuur én het faciliteren van een interne ‘Grant Academy’ gericht op vakinhoudelijke (subsidie)kennis.

Opleiden, ontwikkelen, successen behalen: we know about ambition.

Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft. Wij realiseren de doelen van onze klanten maar ook die van onszelf. Benieuwd of een dynamische baan bij Hezelburcht wat voor jou is? Lees meer over onze organisatie en onze cultuur: werken bij Hezelburcht.

Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen (SLIM subsidie)
Gerelateerde subsidie Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen (SLIM subsidie)
Gaat u als mkb’er investeren in de leercurve en ontwikkeling van medewerkers? Of bent u als gr...Lees verder

Contact

Meer informatie over de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00