Praktijkleren 2018-2019 geopend

De Subsidieregeling Praktijkleren is vanaf deze maand (juni) weer geopend! Heeft u een leertraject voor vmbo-leerlingen of bijvoorbeeld studerende bbl’ers, hbo’ers of promovendi/toio’s die u begeleid heeft gedurende het afgelopen schooljaar? Ontdek of uw organisatie in aanmerking komt voor subsidie!

Praktijkleren subsidie voor schooljaar 2018-2019

Organisaties die praktijk- en werkleerplaatsen aanbieden kunnen vanuit de overheid namelijk een financiële tegemoetkoming krijgen. Er is subsidie beschikbaar voor de begeleiding van leerlingen/studenten, maar ook voor de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio). Het voordeel kan oplopen tot € 2.700,- per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats per jaar. De subsidie Praktijkleren vraagt u altijd met terugwerkende kracht aan.

Lees meer over Subsidieregeling Praktijkleren

Aanvragen?

Voor het studiejaar 2018-2019 kunt u vanaf nu tot en met 16 september een aanvraag indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze specialisten ondersteunen u graag bij een succesvolle aanvraag!

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor deze regeling? Neem hieronder contact op en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Neem contact op voor een kennismaking!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Of wenst u meer informatie over subsidies in het algemeen?

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00