Mijn Hezelburcht Menu

Praktijkleren 2018-2019 geopend

De Subsidieregeling Praktijkleren is vanaf deze maand (juni) weer geopend! Heeft u een leertraject voor vmbo-leerlingen of bijvoorbeeld studerende bbl’ers, hbo’ers of promovendi/toio’s die u begeleid heeft gedurende het afgelopen schooljaar? Ontdek of uw organisatie in aanmerking komt voor subsidie!

Praktijkleren subsidie voor schooljaar 2018-2019

Organisaties die praktijk- en werkleerplaatsen aanbieden kunnen vanuit de overheid namelijk een financiële tegemoetkoming krijgen. Er is subsidie beschikbaar voor de begeleiding van leerlingen/studenten, maar ook voor de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio). Het voordeel kan oplopen tot € 2.700,- per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats per jaar. De subsidie Praktijkleren vraagt u altijd met terugwerkende kracht aan.

Lees meer over Subsidieregeling Praktijkleren

Aanvragen?

Voor het studiejaar 2018-2019 kunt u vanaf nu tot en met 16 september een aanvraag indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze specialisten ondersteunen u graag bij een succesvolle aanvraag!

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor deze regeling? Neem hieronder contact op en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Neem contact op voor een kennismaking!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Of wenst u meer informatie over subsidies in het algemeen?

Meer over Praktijkleren?

Neem contact op!

Meer informatie over deze subsidiekans?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.