Praktijkleren wordt verlengd tot 2023

Organisaties die praktijk- en werkleerplaatsen aanbieden kunnen vanuit de overheid een financiële tegemoetkoming krijgen vanuit de Subsidieregeling praktijkleren. Er is niet alleen subsidie beschikbaar voor de begeleiding van leerlingen/studenten, maar ook voor de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio). De regeling praktijkleren vraagt u altijd met terugwerkende kracht aan.

Tweede Kamer unaniem eens; Praktijkleren wordt verlengd

De Tweede Kamer heeft unaniem ingestemd op de motie van de VVD. Deze motie heeft ervoor gezorgd dat de populaire subsidieregeling Praktijkleren wordt verlengd tot 2023! De regeling dreigde per 2019 te verdwijnen en zorgde voor veel onzekerheid bij leerbedrijven die praktijkleerplaatsen aanbieden.

In de motie benadrukt de VVD hoe belangrijk de leer-werktrajecten zijn voor de arbeidsmarkt. De overheid stimuleert werkgevers met deze beslissing om dergelijke leer-werkplekken te blijven aanbieden.

Maak ook gebruik van deze subsidie!

Het voordeel kan in 2019 oplopen tot € 2.500,- per gerealiseerde praktijk-werkleerplaats. Uw organisatie kan dan ook veel profijt hebben van deze subsidieregeling.

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor deze regeling? Neem hieronder contact op en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidieregeling Praktijkleren
Gerelateerde subsidie Subsidieregeling Praktijkleren
Organisaties die praktijk- en werkleerplaatsen aanbieden kunnen vanuit de overheid een financiële t...Lees verder

Contact

Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00